Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Playtech Playtech,
Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu . continuă pe Playtech

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Ludovic Orban confirma ca Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a confirmat, marti, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu in aceasta functie.

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu, in carti pentru postul de prefect al Capitalei Primul pas a fost facut

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, actual sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice pentru News. ro. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea prefectului Capitalei Gheorghe Cojanu cu Traian Berbeceanu, numire care poate fi facuta prin hotarare de guvern.

Cine este Traian Berbeceanu, luat in calcul pentru functia de prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a decis demiterea actualului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, iar in carti pentru aceasta functie ar fi, potrivit News. ro, Traian Berbeceanu, actualul sef de cabinet al ministrului de.

Traian Berbeceanu a fost angajat ca functionar public la grupul deputatilor PNL

Traian Berbeceanu a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu in functia de prefect al Capitalei, numire care poate fi facuta prin hotarare de Guvern, scrie G4media.

Surse. Traian Berbeceanu a fost angajat ca functionar public la grupul deputatilor PNL

Traian Berbeceanu a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice, pentru News. ro. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu in functia de prefect al Capitalei, numire care poate fi facuta prin hotarare de Guvern.

Ludovic Orban: Facem o evaluare a activitatii fiecarui prefect (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre situatia din Capitala, in contextul in care Bucurestiul a depasit duminica pragul de 3 in ceea ce priveste rata de infectare cu noul coronavirus, iar.

Mesajul Gabrielei Firea pentru Ludovic Orban: Macar in ceasul al doisprezecelea intelegeti ca interesul primordial al romanilor este sanatatea!

Gabriela Firea ii transmite un mesaj premierului Ludovic Orban si spune ca bucurestenii sunt afectati de incapacitatea cu care actuala putere gestioneaza criza sanitara. Deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situatii de Urgenta al Capitalei, demiterea actualului prefect, locurile insuficiente de la Terapie Intensiva, toate acestea ii vor face pe bucuresteni sa plateasca factura incompetenetei decizionale.

Ludovic Orban: in Bucuresti, cursurile se vor desfasura online. Masca va deveni obligatorie peste tot. E prematur sa discutam despre intrarea Capitalei in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca este prematur sa discutam despre intrarea Bucurestiului in carantina. Totusi, dat fiind ca rata infectarilor cu coronavirus a sarit pragul de 3 la mia de.

Ludovic Orban, despre angajarile neasteptate din spitale. Cine sunt tinerii care vor avea grija de pacientii cu COVID-19: Avem nevoie de ei ca de aer

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. in contextul pandemiei de COVID-19 si al lipsei enorme de personal, Ludovic Orban a transmis astazi una dintre solutiile cele mai pertinente pentru a face rost de medici care sa ingrijeasca pacientii infectati cu noul coronavirus. Acesta a subliniat ca sistemul sanitar nu duce lipsa de aparate, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )