Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tramvaiele din Bucuresti, n continuare fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat din nou licitatia

Hotnews Hotnews,
 Tramvaiele din Bucuresti, n continuare fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat din nou licitatia

RATB a anulat din nou o licitatie de 13 de milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie cu aer conditionat, anunta Digi 24. continuă pe Hotnews

Tramvaiele din Capitala raman si anul acesta fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat o licitatie

Tramvaiele din Capitala nu vor fi dotate cu aparate de aer conditionat nici in aceasta vara, dupa ce o licitatie in valoare de 13 milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie a fost anulata de RATB, noteaza Digi24 .

Tramvaiele din Capitala raman in continuare fara aer conditionat

Tramvaiele din Capitala vor ramane si in aceasta vara fara aer conditionat, dupa ce o licitatie de 13 de milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie a fost anulata de RATB.

Cum faci racoare in casa, fara aer conditionat. Trucul care te scapa de caldura in doar cateva minute

In perioada in care temperaturile de afara sunt foarte ridicate si nu aveti aer conditionat, puteti apela la un truc eficient pentru a face racoare in camera in care stati. Puneti un ventilator mare in.

Cum pastram o locuinta racoroasa, fara aer conditionat. Obiectele de decor la care este indicat sa renuntam pe perioada verii

Zilele caniculare au venit, in orasele de campie aerul a devenit deja de nerespirat. Ce facem daca nu avem banii necesari pentru un aparat de aer conditionat sau pur si simplu nu acceptam aceasta varianta?.

Anuntul RATB cu privire la dotarea cu aer conditionat a tramvaielor care circula in Capitala

RATB a anuntat ca licitatia pentru dotarea tramvaielor cu aer conditionat va fi reluata, pentru ca au fost depuse oferte neconforme. Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) dispune in prezent de 993 de.

Tariceanu: Traficul din Bucuresti mi se pare de nesuportat. Constat ca sunt prea multi plimbareti

Traficul din Bucuresti a atins cote alarmante, la orice ora din zi sunt ambuteiaje. Acest lucru poate fi din cauza ca in ultimii doi ani tot mai multi romani au venit din alte orase in Capitala, unde circula numai cu masina personala. In prezent, in.

Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea aproba noi tarife pentru parcarile din Bucuresti. Un sofer ar putea sa plateasca 10 lei pe ora in centru. in prezent tariful pentru o ora in zona 0 a Capitalei este de 1,5 lei.

Gorj: Un barbat, dus de urgenta la Bucuresti cu un elicopter SMURD dupa ce a cazut din cires

Un barbat din Gorj, in varsta de 57 de ani, a fost dus de urgenta la Bucuresti cu un elicopter SMURD dupa ce a cazut din cires fracturandu-si coloana. Acesta a cazut de la o inaltime de aproximativ.

Era intr-un autobuz din Bucuresti, cand a auzit un cuplu certandu-se. Cand a realizat despre ce era vorba, a incremenit

O calatoare prin Bucuresti a avut parte de o conversatie savuroasa in timpul unei calatorii cu autobuzul. Cristina a surprins un dialog purtat de un cuplu in care el pare sa fi avut putin de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )