Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tramvaiele din Capitala raman si anul acesta fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat o licitatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tramvaiele din Capitala raman si anul acesta fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat o licitatie

Tramvaiele din Capitala nu vor fi dotate cu aparate de aer conditionat nici in aceasta vara, dupa ce o licitatie in valoare de 13 milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie a fost anulata de RATB, noteaza Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Tramvaiele din Capitala raman in continuare fara aer conditionat

Tramvaiele din Capitala vor ramane si in aceasta vara fara aer conditionat, dupa ce o licitatie de 13 de milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie a fost anulata de RATB.

Tramvaiele din Bucuresti, n continuare fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat din nou licitatia

RATB a anulat din nou o licitatie de 13 de milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie cu aer conditionat, anunta Digi 24.

Cum faci racoare in casa, fara aer conditionat. Trucul care te scapa de caldura in doar cateva minute

In perioada in care temperaturile de afara sunt foarte ridicate si nu aveti aer conditionat, puteti apela la un truc eficient pentru a face racoare in camera in care stati. Puneti un ventilator mare in.

Focar de rujeola n Ucraina: 20.500 de cazuri dintre care 11 decese nregistrate anul acesta

Un numar de 11 persoane, dintre care sapte copii si patru adulti, au murit de la inceputul anului din cauza rujeolei in Ucraina, una dintre tarile europene care inregistreaza o recrudescenta semnificativa a acestei boli, au anuntat marti autoritatile ucrainene, potrivit Agerpres, care citeaza AFP.

Alerta la Paris: Luare de ostatici intr-o cladire din capitala Frantei(VIDEO)

Mai multe persoane au fost luate ostatice marti intr-o cladire din arondismentul 10 din Paris, informeaza Le Figaro. Potrivit sursei citate, autorul luarii de ostatici este un barbat care ar avea probleme.

Locuinte noi in sectorul 3 din Capitala

Firma SC Urban Arhitectural Management SRL este proiectantul general al unui nou imobil de locuinte, din sectorul 3 al Capitalei.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )