Libnet.ro
UNICEF

23:00

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, a fost inchisa. Drumarii se tem de ninsori

Adevărul Adevărul,
Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, a fost inchisa. Drumarii se tem de ninsori

Transalpina, drumul aflat la cea mai mare inaltime din tara, a fost inchis incepand de ieri de catre Sectia Drumurilor Nationale Targu Jiu. in prezent se mai poate circula doar pana in zona Ranca. continuă pe Adevărul

VIDEO Cea mai mica locuinta din Londra a fost vanduta cu 275.000 de lire. Casa este o fosta florarie si are 17 metri patrati

Cea mai mica locuinta din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 275. 000 de lire, dupa ce anuntul a devenit viral pe internet. Fosta florarie are doar 17 metri patrati si este de cinci ori mai mica decat o casa cu dimensiuni normale, potrivit The Telegraph.

Romania urca 5 pozitii in clasamentul FIFA: Locul 21, cea mai buna clasare din ultimii cinci ani si jumatate

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 21, cu 876 de puncte, dupa o urcare de cinci pozitii, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii joi, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din martie.

Romania, cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA. Vezi TOP 10

Nationala Romaniei a urcat, in clasamentul FIFA, pana pe locul 21, cea mai buna pozitie ocupata de tricolori in ultimii 5 ani. in martie 2009 Romania ocupa locul 20, dupa care a coboat in clasament.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara

Pe mai multe drumuri inportante din tara circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza cetii dense. Centrul Infotrafic anunta ca vizibilitatea este sub 50 de metri.

Fissette, antrenorul Simonei Halep: Este ceva special sa invingi cea mai buna jucatoare din istorie

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep si-a felicitat eleva nu doar dupa meci ci si prin intermediul contului sau de Twitter. Belgianul a scris ca este ceva special pentru Halep faptul ca a invins cea mai mare jucatoare de tenis din toate timpurile.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

Amal Clooney, numita cea mai influenta femeie din Londra

Amal Clooney, sotia actorului american Goerge Clooney, a fost desemnata cea mai influneta femeie din Londra, potrivit unui top intocmit anual de editorii de la Evening Standards. Pe lista generala a celor mai influenti oameni din Londra, avocata, specializata pe drepturile omului, ocupa cea de-a patra pozitie, conform contactmusic. com.

Simona i-a administrat Serenei cea mai crunta infrangere din istorie. Doar de opt ori a pierdut americanca set la zero

Simona Halep a reusit meciul anului in tenisul feminin si i-a administrat Serenei Williams, liderul WTA, cea mai urata infrangere din cariera ei.

COD PORTOCALIU si COD GALBEN pe mai multe rauri din tara

Rauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, pana vineri la ora 16. 00, sub cod galben, potrivit actualizarii unei avertizari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA),.

Baby Boom Show se anunta a fi cea mai mare editie din ultimii ani! Nu rata discount-urile exclusive si super distractia de la Baby Boom Show!

Peste 100 de firme si-au anuntat deja participarea la editia Baby Boom Show din aceasta toamna, ce va avea loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Expozantii traditionali ai Baby Boom Show, targ dedicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )