Libnet.ro
UNICEF

19:45

Transalpina a fost REDESCHISA pentru turisti. Vezi care sunt VITEZELE permise

B1 B1,
Transalpina a fost REDESCHISA pentru turisti. Vezi care sunt VITEZELE permise

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin, potrivit News. ro. Acesta a precizat ca. continuă pe B1

Mobilizare fara precedent in Timis pentru gasirea barbatului care a impuscat mortal un politist / Sute de politisti, jandarmi si membri ai trupelor speciale il cauta pe fugar

Alerta in Timis, unde este mobilizare maxima pentru gasirea barbatului care a impuscat mortal un politist. Potrivit presei locale, la cautarile din zona localitatii Izvin, participa luptatori SIAS veniti de la Bucuresti, trupe speciale din Timis, Arad si Caras Severin, precum si numerosi jandarmi.

Dancila a anuntat simplificarea modului in care sunt acordate ajutoarele de urgenta in urma calamitatilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni simplificarea normelor privind acordarea ajutoarelor de urgenta astfel incat sa nu se mai faca anchete sau sa se dea hotarari de guvern, pentru a reduce perioada de timp de la momentul produceri calamitatilor pana in momentul in care cetatenii primesc ajutoarele.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Care sunt chakrele dominante, in functie de zodia ta

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri ascunse despre chakre si care dintre acestea sunt dominante pentru fiecare zodie in parte. De-a lungul coloanei avem pozitionate.

Adevaruri ascunse. Care sunt chakrele dominante, in functie de zodia ta

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri ascunse despre chakre si care dintre acestea sunt dominante pentru fiecare zodie in parte. De-a lungul coloanei avem pozitionate cele sapte chakre.

NOI AVERTIZARI din partea hidrologilor: Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis noi avertizari cod portocaliu si galben de inundatii pentru mai multe rauri din tara. Astfel, pana duminica, 2 iunie, la ora 24, este in vigoare un cod galben. Se vor produce.

Cum au murit cei sapte episcopi greco-catolici martiri care sunt beatificati de Papa Francis la Blaj

Punctul culminant al vizitei istorice pe care Papa Francisc o realizeaza in Romania este, fara indoiala, evenimentul de pe Campia Libertatii din Blaj. Sapte episcopi greco-catolici care au murit in urma.

Autoritatile in alerta maxima pentru prinderea interlopului care a ucis un politist in Timis: Trupe speciale de la SIAS, trimise in cautarea criminalului (VIDEO)

Alerta maxima in toata tara pentru capturarea lui Ioan Lepa, ucigasul politistului Cristian Amariei, in Recas. Sute de politisti, jandarmi si luptatori din trupele speciale au reluat cautarile in luni.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )