Libnet.ro
UNICEF

14:45

Transelectrica are de recuperat creante de 55,4 milioane de lei pentru transportul energiei electrice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transelectrica are de recuperat creante de 55,4 milioane de lei pentru transportul energiei electrice

Transportatorul national de energie electrica, Transelectrica, avea de recuperat, la data de 18 septembrie, creante in valoare totala de 55,4 milioane de lei pentru serviciul de transport si sistem, potrivit datelor prezentate pe site-ul companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a alocat ajutoare de 36 de milioane lei pentru localitatile afectate de furtuni

ACTUALIZARE 15:55 Peste 36 de milioane lei au fost alocate de Guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de astazi. *Shhaideh: Alocam peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii.

Fondul Proprietatea incaseaza circa 400 milioane lei din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom. FP ramane cu 10% din actiuni

Fondul Proprietatea obtine aproape 400 milioane lei 87 milioane euro) din vanzarea a 2,5% din OMV Petrom, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), iar FP va ramane cu o participatie de 10% din actiunile companiei petroliere.

Guvernul aloca in 10 judete afectate de furtuni, 36 de milioane de lei pentru reparatii, din care 4,4 milioane de lei sunt pentru lacasuri de cult

Guvernul a aprobat joi alocarea a circa 36 de milioane lei pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni. Potrivit unui comunicat al Guvernului, autoritatile locale din 10 judete vor primi suma de 29,81 milioane lei pentru repararea de gradinite, scoli, muzee, unitati spitalicesti si alte cladiri si constructii apartinand administratiilor locale. Pentru lacasuri de cult se aloca inca 4,45 milioane lei. De asemenea, Ministerul de Interne va primi 1,58 milioane de lei pentru sedii de politie. Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii, a spus ca aceasta este o prima etapa, urmand sa fie alocati si alti bani.

Banca Internationala de Investitii listeaza obligatiuni de 300 milioane lei si de 60 milioane euro, la BVB

Banca Internationala de Investitii, cu sediul la Moscova, va lista, pe piata romaneasca de capital, obligatiuni in valoare de 300 de milioane de lei si de 60 de milioane de euro, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IIB listeaza obligatiuni de 300 milioane lei si de 60 milioane euro, la BVB

Banca Internationala de Investitii IIB), cu sediul la Moscova, va lista, pe piata romaneasca de capital, obligatiuni in valoare de 300 de milioane de lei si de 60 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Posta Romana a investit 2,5 milioane lei in modernizarea unor sedii din Moldova

Compania Posta Romana a finalizat lucrarile de modernizare si reabilitare a doua sedii importante din zona Moldovei, Iasi si Focsani, cu investitii in valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )