Libnet.ro
UNICEF

10:15

Transfer de senzatie reusit de Steaua. A luat unul dintre cei mai vanati jucatori din Liga I

Antena3 Antena3,
Transfer de senzatie reusit de Steaua. A luat unul dintre cei mai vanati jucatori din Liga I

Olimpiu Morutan este jucatorul FCSB. Mijlocasul a semnat in aceasta dupa-amiaza pe cinci ani cu vicecampioana. Informatia a fost confirmata de patronul ros-albastrilor, Gigi Becali. Jucatorul i-a. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May a demisionat

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May, vicepremierul britanic Damian Green, a demisionat, miercuri seara, din Guvern. Acesta a fost acuzat de hartuire sexuala in urma scandalului.

De ce isi cumpara haine de la second-hand unul dintre cei mai bogati oameni din lume

Ingvar Kamprad este fondatorul retailerului suedez de mobila IKEA si unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, avand o avere estimata la 65 de miliarde de dolari. Potrivit saptamanalului suedez.

Unul dintre hipermarketurile din Capitala se pregateste sa isi inchida, definitiv, portile

Unul dintre hipermarketurile din Capitala se pregateste sa isi inchida, definitiv, portile. Zvonuri despre inchiderea complexului comercial Vitantis din Capitala au tot existat in ultimii.

Transfer important pentru CFR Cluj. Liderul Ligii I a adus unul dintre cei mai buni fotbalisti de la echipa nationala

CFR Cluj, liderul la zi al Ligii I, s-a miscat repede dupa terminarea sezonului si a reusit un transfer extrem de important.

FCSB isi face echipa Under 23. A transferat azi unul dintre cei mai promitatori fotbalisti romani

Vice-campioana a reusit sa obtina serviciile mijlocasului Olimpiu Morutan, in varsta de 18 ani, legitimat la FC Botosani.

A fost condamnat la noua ani de inchisoare, dar a doua zi a fost liber. Ce s-a intamplat cu unul dintre inculpatii din dosarul clanurilor

Mircea Balus, unul dintre cei mai cunoscuti membri ai lumii interlope din Capitala, condamnat in dosarul clanurilor alaturi de alte nume sonore precum fratii Nutu si Sile Camataru, a fost eliberat a doua zi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )