Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sefii Consiliului Judetean isi maresc din nou salariile. Cel mai mare venit brut va depasi 20.000 lei

Adevărul Adevărul,
Sefii Consiliului Judetean isi maresc din nou salariile. Cel mai mare venit brut va depasi 20.000 lei

Salariile angajatilor Consiliului Judetean vor creste, iar cel mai mare beneficiar al hotararii va fi presedintele Flaviu Bobora. continuă pe Adevărul

Martori-surpriza in dosarele DNA care-l vizeaza pe Ionel Arsene, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Neamt

Seful Consiliului Judetean Neamt, suspendat pe perioada arestului preventiv, este urmarit penal pentru trafic de influenta in doua dosare instrumentate de DNA.

Liberalii propun demiterea lui Marian Oprisan de la conducerea Consiliului Judetean Vrancea. Este vazut mai des la televizor decat la sediul institutiei

Consilierii judeteni PNL Vrancea au elaborat un proiect de hotarare care vizeaza revocarea lui Marian Oprisan din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea.

Sorana, fosta membra a trupei A.S.I.A, din nou singura: Alesul nu vine pe cal alb

Desi dragostea ii suradea in vara trecuta, Sorana Darclee, fosta membra a trupei A. A, este din nou singura. Cantareata isi petrece ziua de nastere alaturi de prieteni si s-a convins intre timp ca .

Oana Roman A AJUNS din nou la SPITAL. FETITA acesteia este BOLNAVA

Fetita Oanei Roman a ajuns din nou la spital din cauza unei raceli puternice. Oana Roman a declarat ca fetita sa, Izabela, a facut puroi la amigdale si a avut nevoie de tratament, scrie Libertatea. E o.

Daca ai putin timp, vezi ca sunt probleme in tara: Iohannis, ironizat din nou din cauza vacantelor in strainatate (FOTO)

Klaus Iohannis a devenit, din nou, tinta ironiilor pe retelele de socializare din cauza deselor vacante pe care le petrece in strainatate. Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin a publicat pe Facebook mai.

Romanii strang cureaua! Euro CRESTE din nou

Romanii strang din nou cureaua! Euro inregistreaza o noua crestere fata de leu. Cursul de schimb afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) marti, 13 februarie 2018, este de 4,6572, in crestere cu.

Katy Perry si Orlando Bloom sunt din nou impreuna

Katy Perry si Orlando Bloom sunt din nou impreuna. la 11 luni dupa ce au anuntat ca s-au despartit. Surse din anturajul celor doiau confirmat informatia pentru presa de peste Ocean, scrie.

Caminul de varstnici Marasesti trece in subordinea Consiliului Judetean Vrancea

Consiliul Judetean Vrancea va prelua de luna aceasta in administrare caminul de varstnici din Marasesti, unitate care la sfarsitul anului trecut a ramas fara hrana.

Suntem din nou la un pas de criza

Economia noastra a crescut cu 7%, anul trecut fata de 2016, anunta Institutul National de Statistica INS). Acesta subliniaza ca Produsul Intern Brut PIB) a inregistrat o crestere de 6,9% pe seria bruta si de 7% pe seria ajustata sezonier, in ultimul trimestru al anului trecut comparativ cu aceeasi perioada din 2016.

Teatrul romanesc, din nou in doliu. S-a stins dupa o viata intreaga dedicata scenei

Scenografa Doris Jurgea a incetat din viata. Anuntul decesului a fost facut de UNITER pe o retea de socializare, scrie Libertatea. Scenografa Doris Jurgea a incetat din viata in data de 13 februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )