Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transformarea orasului Alba Iulia, cealalta capitala a Romaniei, dupa investitii de 300 de milioane de euro din fonduri nerambursabile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transformarea orasului Alba Iulia, cealalta capitala a Romaniei, dupa investitii de 300 de milioane de euro din fonduri nerambursabile

Alba Iulia sau capitala de suflet a neamului romanesc, dupa cum spun locuitorii zonei, a atras, din 2003 si pana in prezent, fonduri nerambursabile de aproape 300 de milioane de euro, cea mai mare parte de la Uniunea Europeana. Dupa 15 ani de proiecte. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Patriarhul Romaniei si Patriarhul Ierusalimului, prezenti la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei

Patriarhul Romaniei Daniel si Patriarhul Ierusalimului participa sambata, de 1 Decembrie, la Alba Iulia la ceremoniile organizate cu prilejul implinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

FOTO VIDEO Tenisiuni la Alba Iulia, la finalul Zilei Nationale. Sute de persoane din afara orasului, blocate ore intregi din cauza transportului public

Sute de persoane care doresc sa ajunga in parcarile amenajate la marginea orasului Alba Iulia nu pot face acest lucru din cazua blocarii drumurilor de iesire. Situatia tensionata a provocat conflicte intre oameni si jandarmi, respectiv polisisti, ajungandu-se chiar la blocarea unor instersectii.

FOTO VIDEO Tensiuni la Alba Iulia, la finalul Zilei Nationale. Sute de persoane din afara orasului, blocate ore intregi din cauza transportului public

Sute de persoane care doresc sa ajunga in parcarile amenajate la marginea orasului Alba Iulia nu pot face acest lucru din cazua blocarii drumurilor de iesire. Situatia tensionata a provocat conflicte intre oameni si jandarmi, respectiv polisisti, ajungandu-se chiar la blocarea unor instersectii.

FOTO Romanii din Covasna au ajuns cu carutele la Alba Iulia: Pe drum am vazut sufletul romanilor

Carutasii din Covasna au ajuns la Alba Iulia, in Capitala Marii Uniri. Au parcurs aproape 300 de kilometri cu carutele, in noua zile, pentru a simti cu adevarat spiritul romanesc in ziua in care Romania implineste 100 de ani.

Blocaje n transportul public din Alba Iulia; oamenii au protestat spontan

Sute de persoane au protestat sambata seara in doua zone ale municipiului Alba Iulia, dupa ce autobuzele care ar fi trebuit sa le preia si sa le duca spre parcarile din afara orasului au intarziat, iar oamenii nu au reusit sa ajunga in locurile unde fusesera obligati sa-si lase masinile, relateaza Agerpres.

FOTO VIDEO Rezolutia Marii Adunari Nationale din 1918, de la Alba Iulia, recitita in mod simbolic in Sala Unirii

Soliile din Cetatile de Scaun ale Romaniei au transmis mesaje patriotice in orasul Marii Uniri, Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei. La Sala Uniri a fost recitita, in mod simbolic, dupa 100 de ani, Rezolutiunea Marii Adunari Nationale de la Alba Iulia.

Alba Iulia se pregateste pentru Ziua Nationala. Imagini superbe surprinse la intrarea orasului Unirii - VIDEO

Si la Alba Iulia, au loc ultimele pregatiri pentru evenimentele dedicate Centenarului. Aproximativ 100. 000 de oameni sunt asteptati in oras, iar altii se indreapta chiar acum spre orasul Unirii. Lumea.

FOTO Chimie intre Ludovic Orban si Corina Cretu intribuna oficiala a paradei militare de la Alba Iulia. Ce lider PSD a fost huiduit de oameni

Tribuna oficiala a paradei militare de la Alba Iulia, organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, a gazduit o serie de politicieni, care, in asteptarea evenimentului, s-au intretinut si au schimbat opinii.

VIDEO Alba Iulia: Zece mii de oameni la un mars al Unirii Romniei cu Basarabia

Aproximativ zece mii de oameni participa la un mars al Unirii Romaniei cu Basarabia, la Alba Iulia. Participantii au ajuns in Gara Teius din mai multe judete ale tarii, au steaguri si canta cantece patriotice, transmite Mediafax.

FOTO VIDEO Principele Nicolae, vedeta la Alba Iulia in deschiderea sarbatorii Centenarului Marii Uniri

Principele Nicolae, alaturi de sotia sa, Alina-Maria Binder, sunt prezenti in aceste zile la Alba Iulia pentru a sarbatori Centenarul in locul in care in care stra-strabunicii lui, Ferdinand si Maria, au fost incoronati ca Regi ai Romaniei Mari.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )