Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce ii transmite Marian Vanghelie lui Dragnea

Antena3 Antena3,
Ce ii transmite Marian Vanghelie lui Dragnea

Ion Iliescu, Mircea Geoana si Victor Ponta au fost marii absenti ai Congresului PSD. Niciunul dintre fostii presedinti nu a fost in sala. Parca era un seminar de femei, a comentat Marian Vanghelie, despr. continuă pe Antena3

Nina Iliescu, la Digi FM: Noi o tot ducem intr-o sarbatoare. Care e Baba sotiei lui Ion Iliescu si ce spune despre pensie

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu, a dat un scurt interviu pentru Digi FM, prezentatorii Digi FM, acestia reusind sa o prinda la telefon din greseala. Nina Iliescu a vorbit despre Baba ei, despre obiceiurile din copilarie si a amintit si despre o problema mai veche referitoare la pensia pe care o primeste.

Nina Iliescu a facut mucenici cu zeama: Cum alunga spiritele rele sotia lui Ion Iliescu

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu, a declarat ca sarbartoreste Ziua Sfintilor 40 de Mucenici si ca, pentru a marca aceasta sarbatoare, a facut mucenici cu zeama. Aceasta a mai afirmat, .

Sotia lui Ion Iliescu, interviu din greseala: Noi o ducem intr-o sarbatoare

Nina Iliescu a acordat un interviu amplu, insa din greseala. Sotia fostului presedinte a fost sunata de prezentatorii matinalului Digi FM, care au vrut sa vorbeasca cu o femeie care s-a plans ca i-a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )