Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD si ALDE, din nou impotriva vantului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD si ALDE, din nou impotriva vantului

Patru dintre partidele parlamentare au semnat, ieri, Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, propus de presedintele Klaus Iohannis, dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai. Liderii PNL, USR, Pro Romania si PMP s-au declarat de acord cu prevederile acestui pact national, care nu contravine intereselor externe si interne ale tarii noastre. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE?

Razvan Dumitrescu a lansat, vineri, la Subiectiv - Fata in fata, urmatoarea intrebare: Va reusi Klaus Iohannis sa darame Guvernul PSD-ALDE? Telespectatorii pot vota la 1272 0,6 eur-sms TVA inclus).

Guvernul PSD-ALDE poate sa isi mai scoata piciorul din groapa?

Opozitia parlamentara a depus, ieri, motiunea de cenzura prin care solicita demiterea guvernului PSD-ALDE condus de Viorica Dancila. Textul motiunii, intitulata Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot!, a fost citit ieri in Parlament, iar dezbaterea si votarea vor avea loc marti, 18 iunie.

MARCEL CIOLACU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Alianta PSD-ALDE are suficiente voturi singura

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca motiunea de cenzura care urmeaza sa fie depusa de opozitie nu va trece, adaugand ca Alianta PSD-ALDE are suficiente voturi ca aceasta motiune sa nu fie adoptata.

Gorghiu: Doresc sa existe parlamentari PSD-ALDE care sa voteze in favoarea motiunii de cenzura

Senatorul PNL Alina Gorghiu spera ca si parlamentari din majoritatea PSD-ALDE sa voteze in favoarea motiunii de cenzura pe care Opozitia urmeaza sa o depuna, astfel incat acest demers sa fie un.

Olanda s-a exprimat din nou impotriva intrarii Bulgariei in Schengen

Olanda a blocat din nou aderarea la Schengen a Bulgariei, din cauza coruptiei. insa de aceasta data o noua problema a fost adusa in discutie: traficul de persoane, scrie Euractiv.

Nou anunt despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

Eugen Teodorovici a facut noi declaratii despre Hotararea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba in cursul zilei de miercuri Hotararea pentru alocarea unei sume suplimentare. Eugen Teodorovici, noi vesti despre taxa auto Eugen Teodorovici a fost intrebat daca procesul pentru returnarea taxei de auto s-a incheiat. Acesta a explicat faptul ca, momentan, este in [] .

Vesti proaste despre sanatatea Gabrielei Firea. Unde si de ce va fi operata din nou sotia lui Pandele

Gabriela Firea se afla la Londra, alaturi de sotul ei, Florentin Pandele, pentru un consult medical. Primarul general al Capitalei va suferi o noua interventie chirurgicala la colon, dupa ce recent a mai trecut prin aceasta procedura. Gabriela Firea va fi operata din nou in urma cu 3 zile, Florentin Pandele anunta ca starea de .

Sistemul RO-ALERT a fost pus in functiune din nou. Oamenii, atentionati sa fuga din calea apelor in Curtea de Arges

Fenomenele extreme au lovit din nou Romania. in Curtea de Arges, vantul a smuls acoperisuri, iar grindina a acoperit strazile cu un strat de gheata. in Bistrita insa, a fost cod rosu de furtuna.

Facebook intampina din nou probleme

Reteaua Facebook intampina din nou probleme. Cei mai afectati sunt cei care folosesc pagini pentru afacerile lor. Utilizatorii se plang ca nu mai pot posta nimic de cateva zeci de minute. Noile.

Un fost condamnat, prins din nou in fapt! Ce a facut barbatul la doar cateva luni dupa eliberare

Un barbat care a fost eliberat conditionat in luna noiembre a anului trecuta fost retinut din nou. Barbatul de 38 de ani din Braila, eliberat conditionat in noiembrie anul trecut, dupa ce fusese.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )