Libnet.ro
UNICEF

15:45

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei. insa, totul s-a transformat intr-un cosmar in drumul spre altar. Nu s-a mai putut abtine si a inceput sa vorbeasca

Antena3 Antena3,
Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata ei. insa, totul s-a transformat intr-un cosmar in drumul spre altar. Nu s-a mai putut abtine si a inceput sa vorbeasca

Urma sa se casatoreasca a doua zi cu barbatul vietii sale, insa, totul s-a transformat intr-un cosmar. Era la petrecerea cu o zi inainte de nunta sa, cand la un moment dat, cand visul ei frumos a. continuă pe Antena3

Ce simbolizeaza fiecare zi din Saptamana Patimilor. De ce este Vinerea Mare cea mai neagra zi a crestinismului?

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ziua cea mai neagra din istoria Crestinismului. Este ziua in care Iisus a fost biciuit, scuipat si rastignit intre doi talhari. Este Vinerea neagra in care.

Cea mai veche urma de picior din cele doua Americi, descoperita in Chile

Cea mai veche amprenta umana de pe continentul american are o vechime de 15. 600 de ani si a fost descoperita la situl arheologic din Pilauco, in sudul Chile, au confirmat oamenii de stiinta pentru presa locala, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Hristos a iNVIAT! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Hristos a inviat!Astazi este Sarbatoarea Pastelui, cu semnificatie primordiala in religia crestina. Celebram Trecerea Mantuitorului Iisus Hristos. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii.

Infografic Romania, a doua cea mai periculoasa tara din UE in care sa muncesti. Paradoxul luxemburghez

Romania este a doua cea mai periculoasa tara din Uniunea Europeana in care sa muncesti, tinand cont decesele la locul de munca raportate de 100. 000 de locuitori.

Microsoft a depasit Apple, devenind cea mai valoroasa companie din lume

Capitalizarea de piata a Microsoft a depasit joi 1. 000 de miliarde de dolari, pentru prima oara intr-o sedinta de tranzactionare regulata, depasind valoarea Apple si devenind cea mai valoroasa companie americana tranzactionata public, dupa venituri si profit care au fost peste asteptarile analistilor.

Revista People a desemnat cea mai frumoasa femeie a anului 2019

Revista People a desemnat cea mai frumoasa femeie a anului 2019. Actrita Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a fost aleasa pentru cariera in actorie si munca ei in scopuri caritabile, dar si pentr.

Cea mai puternica rugaciune in JOIA MARE. Te ajuta in orice problema!

In Joia Mare, se praznuiesc sfanta spalare a picioarelor, Cina cea de Taina, rugaciunea cea mai presus de fire si Vanzarea Domnului. Tot atunci se rosteste o rugaciune puternica. Te ajuta in orice.

Oamenii de stiinta au descoperit care este cea mai veche culoare din lume! Nu se asteptau la asta

Potrivit noilor studii, rozul puternic este cea mai veche culoare a lumii. Cercetatorii au descoperit vechii pigmenti roz in roci vechi de 1,1 miliarde de ani sub desertul Sahara din bazinul Taudeni.

A fost cea mai grea decizie din viata ei. Era foarte fericita ca a nascut gemene, dar medicii i-au spus ca singura sansa ca una dintre copile sa traiasca ar fi ca cealalta sa moara

O mama insarcinata cu gemene a primit o veste crunta din partea medicilor. Acestia i-au spus ca are o sarcina cu probleme si ca singura sansa ca una dintre copile sa supravietuiasca ar fi ca cealalta sa.

RETETE DE PASTE. Drob de miel - Reteta lui Radu Anton Roman. Cea mai delicioasa reteta posibila

Radu Anton Roman avea o reteta delicioasa pentru drobul de miel. Toate ingredientele trebuiau sa fie proaspete iar prepararea era o adevarata placere. Ingrediente: 1 kg maruntaie de miel -.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )