Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce trebuie sa facem cu lumanarea de la botez? Putini sunt cei care stiu

Antena3 Antena3,
Ce trebuie sa facem cu lumanarea de la botez? Putini sunt cei care stiu

Lumanarea de la botez este simbolul calauzirii spirituale. Se obisnuieste ca aceasta sa fie din ceara curata. Acest lucru simbolizeaza curatia si puritatea albinelor care lucreaza aproape. continuă pe Antena3

Trucuri pentru cei care nu isi pot stapani emotiile in timpul interviului de angajare

Interviul de angajare este o situatie stresata pentru cei mai multi dintre noi. Trebuie sa te intalnesti cu persoane necunoscute, trebuie sa joci rolul unui personaj care seamana cu tine, dar care este totusi diferit de tine, trebuie sa porti haine.

UPDATE Tudorel Toader, avizat favorabil pentru inca un mandat: Exista o perceptie in societate ca cei care au fost eliberati au comis fapte si s-au reintors. Din 4458 eliberati, s-au intors 42

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit luni avizul favorabil pentru inca un mandat de ministru, cu 43 voturi pentru, 16 voturi impotriva, parlamentarii UDMR abtinandu-se. El declarat in cadrul audierilor ca perceptia care exista in societate potrivit careia detinutii care au iesit din penitenciare in baza legii recursului compensatoriu au comis fapte si s-au intors in inchisoare este falsa, el precizand ca dintr-un total de 4458 de detinuti eliberati, s-au intors 42, iar gradul de recidiva este pe un tren descrescator.

S-a publicat LISTA OLIGARHILOR: Cine sunt miliardariii care au legaturi cu Vladimir Putin

O lista cu 210 oameni de afaceri si inalti oficiali rusi care ar avea legaturi cu presedintia Rusiei a fost data publicitatii marti de catre Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )