Libnet.ro
UNICEF

13:00

Trucuri pentru cei care nu isi pot stapani emotiile in timpul interviului de angajare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trucuri pentru cei care nu isi pot stapani emotiile in timpul interviului de angajare

Interviul de angajare este o situatie stresata pentru cei mai multi dintre noi. Trebuie sa te intalnesti cu persoane necunoscute, trebuie sa joci rolul unui personaj care seamana cu tine, dar care este totusi diferit de tine, trebuie sa porti haine. continuă pe Wall-Street Ro

Agentia Antidrog ofera un ghid practic pentru cei care vor sa renunte la stupefiante

Agentia Nationala Antidrog ANA) a lansat, ieri, un site care se vrea un ghid de combatere a consumului de droguri si un indrumar practic, pentru cei care sunt afectati de acest flagel si vor sa se lase.

VIDEO Bucuresti: Programatorii isi pot testa gratuit ideile de aplicatii direct pe dispozitive

Makerspace-ul Changeneers este un atelier unde dezvoltatorii de aplicatii isi pot testa gratuit, timp de 16 ore pe luna, ideile sau prototipurile direct pe dispozitive precum telefoane inteligente, smartwatch-uri si echipamente de realitate virtuala.

Romanii pot plati si transfera bani contactless cu telefonul prin BT Pay

Portofelul digital schimba experienta la cumparaturi pentru cei care au card de debit sau de credit Visa sau Mastercard, dar si experienta de a trimite bani. Cu ajutorul acestuia se pot efectua plati in tara si in strainatate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comerciantilor.

UPDATE Tudorel Toader, avizat favorabil pentru inca un mandat: Exista o perceptie in societate ca cei care au fost eliberati au comis fapte si s-au reintors. Din 4458 eliberati, s-au intors 42

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit luni avizul favorabil pentru inca un mandat de ministru, cu 43 voturi pentru, 16 voturi impotriva, parlamentarii UDMR abtinandu-se. El declarat in cadrul audierilor ca perceptia care exista in societate potrivit careia detinutii care au iesit din penitenciare in baza legii recursului compensatoriu au comis fapte si s-au intors in inchisoare este falsa, el precizand ca dintr-un total de 4458 de detinuti eliberati, s-au intors 42, iar gradul de recidiva este pe un tren descrescator.

Oradenii care isi platesc online impozitele si taxele locale primesc bilete gratuite la SPA

Un voucher, acordat saptamanal, prin tragere la sorti, costand intr-un bilet de familie pentru o zi la SPA, va fi dat de primaria Oradea persoanele care vor plati online taxele si impozitele.

Insula care isi schimba tara la fiecare sase luni

O insula aflata la granita dintre Spania si Franta isi schimba tara la fiecare sase luni. Saptamana viitoare, Franta va preda acest teritoriu de peste 3. 000 de metri patrati Spaniei. Dupa.

Ce trebuie sa facem cu lumanarea de la botez? Putini sunt cei care stiu

Lumanarea de la botez este simbolul calauzirii spirituale. Se obisnuieste ca aceasta sa fie din ceara curata. Acest lucru simbolizeaza curatia si puritatea albinelor care lucreaza aproape.

Universitatea Bucuresti: Fonduri UE de 34.000 Euro pentru romani care vor sa faca mici afaceri

Romani care vor sa-si deschida mici afaceri in zona de sud-est a tarii vor putea sa obtina fonduri europene de maximum 160. 000 de lei circa 34. 000 de euro) fiecare, printr-un proiect derulat de Universitatea din Bucuresti si Camera Consultantilor Fiscali, cu inscriere on-line.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )