Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce trebuie sa stii despre Costa Rica, noul refugiu al politicienilor romani certati cu legea

B1 B1,
Ce trebuie sa stii despre Costa Rica, noul refugiu al politicienilor romani certati cu legea

Costa Rica a devenit, de ceva vreme, o destinatia favorita a politicienilor romani care au pe rol dosare penale Vezi aici detalii). Costa Rica se invecineaza cu Nicaragua la nord, cu Marea Caraibilor in. continuă pe B1

Ce trebuie sa stii despre cumparatul compulsiv - dependenta moderna despre care nimeni nu vorbeste

Multi oameni profita de reducerile de iarna si merg la cumparaturi. Totusi, pentru unele persoane, cumparaturile nu sunt ceva care poate fi usor controlat si sunt folosite ca mecanism de combatere a anxietatii si a stimei de sine scazute.

Ce trebuie sa stii despre cumparatul compulsiv

Multi oameni profita de reducerile de iarna si merg la cumparaturi. Totusi, pentru unele persoane, cumparaturile nu sunt ceva care poate fi usor controlat si sunt folosite ca mecanism de combatere a anxietatii si a stimei de sine scazute.

Elena Udrea confirma ca se afla in Costa Rica si anunta ca este insarcinata si va avea gemeni

Elena Udrea a confirmat, sambata, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat ca este insarcinata, urmand sa aiba gemeni. Reamintim ca Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. Pe 21 ianuarie, Elena Udrea califica drept fake news stirile aparute in presa despre o posibila sarcina a sa.

Elena Udrea confirma ca se afla in Costa Rica si anunta ca este insarcinata cu gemeni

Elena Udrea a confirmat, sambata, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat ca este insarcinata, urmand sa aiba gemeni. Reamintim ca Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. In Costa Rica se afla si Alina Bica, fosta sefa DIICOT si o apropiata a Elenei Udrea. Bica avea si ea o condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in momentul in care a parasit tara.

Elena Udrea, declaratie in exclusivitate din Costa Rica. Motivul pentru care fosta deputata a parasit tara

Elena Udrea a oferit o declaratie in exclusivitate pentru Antena 3, prima de la plecarea sa in Costa Rica. Costa Rica este o tara frumoasa si prietenoasa, insa pentru cei care traiesc aici mi se pare o.

Elena Udrea isi cauta casa in Costa Rica. Ce indicatii a primit iubitul ei

Au aparut imagini din complexul de lux din Costa Rica, in care se ascund Alina Bica si Elena Udrea. Alina Bica a plecat la inceputul anului din tara, insa a declarat in presa ca nu a fugit. Nu sunt.

Rise Project: Elena Udrea se afla in Costa Rica din 7 februarie

Elena Udrea a ajuns de miercurea trecuta, din 7 februarie, in Costa Rica, acolo unde se afla si Alin.

Elena Udrea, din Atena, in Costa Rica. Nu am fugit ca nu aveam de ce

Elena Udrea se afla in Costa Rica de mai bine de o saptamana! Si sta in acelasi cartier cu prietena ei Alina Bica, fosta sefa DIICOT care se afla acolo inca de luna trecuta. Documentele celor de .

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica

Elena Udrea a ajuns in data de 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Ea anuntase in urma cu o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nicio interdictie in acest sens.

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )