Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce trebuie sa stii despre 8 fructe pentru a le alege pe cele mai bune: cum iti dai seama daca sunt stricate, prea crude sau prea coapte

Adevărul Adevărul,
Ce trebuie sa stii despre 8 fructe pentru a le alege pe cele mai bune: cum iti dai seama daca sunt stricate, prea crude sau prea coapte

Tututor ni s-aintamplat sa alegem fructe frumoase si aparent coapte doar pentru a afla mai tarziu ca sunt stricate pe interior sau nu suficient de coapte pentru a putea fi folosite. continuă pe Adevărul

Cum sa alegi cele mai bune legume din piata

Vara, pietele abunda in legume proaspete. Acum este momentul sa le incluzi cat mai des in preparatele tale, in felurite combinatii. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a te bucura de alegeri cat mai gustoase pentru mesele tale.

Cele mai amuzante bancuri despre albine. Ce fac doua albine pe Luna

Adevarul va prezinta un top cu cele mai amuzante bancuri despre albine. Va invitam sa continuati lista, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti despre aceleasi insecte.

FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Tenisul feminin romanesc va pierde, cel putin pentru o perioada, una dintre cele mai importante jucatoare din ultimii ani.

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

Wonder Woman a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern: ce record a depasit

Wonder Woman, cu Gal Gadot in rolul principal, a devenit filmul lansat vara care a generat cele mai mari incasari la box office-ul intern, depasind recordul precedent stabilit de Gardienii Galaxiei Vol.

Cele mai frumoase sate din Romania. Localitatea in care toate casele sunt pictate cu motive traditionale romanesti

Cei care inca nu si-au planificat inca vacanta din vara aceasta se pot alege destinatii de pe planuri mioritice. Lumea satelor din Romania ofera numeroase atractii pentru un concediu placut si relaxant.

IgienaServ.ro Despre importanta serviciilor de curatare hota la cele mai accesibile preturi (P)

Lucrarile de intretinere si igienizare a electrocasnicelor utilizate in bucatarie reprezinta un proces extrem de important pentru desfasurarea activitatilor in deplina siguranta si armonie.

Pericolul tratarii cariilor la femeile insarcinate. Depresia neonatala, una dintre cele mai grele complicatii posibile

Mamele au simtit pe pielea lor ca in perioada de sarcina organismul sufera o serie de modificari, inclusiv in cavitatea bucala. Pentru a evita complicatiile, femeile care vor sa sa aiba copii ar trebuie sa isi rezolve problemele dentare inainte de sarcina.

Cele mai amuzante bancuri cu detinuti. Cum se numeste boala recidivistilor

Adevarul va prezinta un top al bancurilor cu si despre detinuti. Va invitam sa continuati lista, la comentarii, cu bancurile proprii pe care le cunoasteti despre puscariasi.

Care sunt cele trei tipuri de oameni cele mai predispuse la infidelitate

Infidelitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale despartirilor si ale divorturilor. Cel mai bine vandut autor New York Times si celebru expert in dating pentru femei, Matthew Hussey, dezvaluie care sunt cele trei tipuri de oameni care sunt mai predispusi sa insele decat altii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )