Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum sa alegi cele mai bune legume din piata

Adevărul Adevărul,
Cum sa alegi cele mai bune legume din piata

Vara, pietele abunda in legume proaspete. Acum este momentul sa le incluzi cat mai des in preparatele tale, in felurite combinatii. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a te bucura de alegeri cat mai gustoase pentru mesele tale. continuă pe Adevărul

Statistica: Romanii platesc cele mai ieftine utilitati din UE

Romania are cel mai mic pret al gazelor naturale pentru consumatorii casnici dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, arata statistica europeana. Cifrele nu reflecta insa puterea de -cumparare. La electricitate, populatia plateste al patrulea cel mai mic pret din UE.

Cele mai bune preturi la servicii de inchirieri auto cu sofer si transferuri auto in Romania oferite de Promotor Rent a Car

Daca ai ramas fara permis de conducere, iti doresti un concediu fara grija traficului sau pur si simplu paticipi la o conferinta sau la un eveniment important, unde eticheta conteaza, cea mai simpla solutie este inchirierea unui autoturism cu sofer.

Ce trebuie sa stii despre 8 fructe pentru a le alege pe cele mai bune: cum iti dai seama daca sunt stricate, prea crude sau prea coapte

Tututor ni s-aintamplat sa alegem fructe frumoase si aparent coapte doar pentru a afla mai tarziu ca sunt stricate pe interior sau nu suficient de coapte pentru a putea fi folosite.

Hillary Clinton promite ca va face dezvaluiri importante despre cele mai controversate momente din timpul alegerilor prezidentiale din 2016, in noua sa carte

Hillary Clinton, fosta candidata democrata la alegerile prezidentiale din SUA, promite sa explice ce s-a intamplat in timpul campaniei electorale.

FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Tenisul feminin romanesc va pierde, cel putin pentru o perioada, una dintre cele mai importante jucatoare din ultimii ani.

Cele mai frumoase sate din Romania. Localitatea in care toate casele sunt pictate cu motive traditionale romanesti

Cei care inca nu si-au planificat inca vacanta din vara aceasta se pot alege destinatii de pe planuri mioritice. Lumea satelor din Romania ofera numeroase atractii pentru un concediu placut si relaxant.

Cum arata nemachiate 8 dintre cele mai faimoase supermodele din lume

Supermodele sunt intotdeauna inconjurate de aura frumusetii perfecte, ceruta de podiumul prezentarilor de moda si de contractele de milioane de dolari. Drept rezultat, nu ne mai puteam imagina aceste frumuseti fara machiaj, in timp ce ele arata la fel de bine si fara el sau chiar mai bine. Bright Side va ofera o privire asupra supermodelelor care nu si-ar pierde titlul nici daca machiajul ar disparea complet de pe suprafata pamantului.

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

Cele mai amuzante bancuri despre albine. Ce fac doua albine pe Luna

Adevarul va prezinta un top cu cele mai amuzante bancuri despre albine. Va invitam sa continuati lista, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti despre aceleasi insecte.

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )