Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce trebuie sa stii despre gazele lacrimogene. Utilizare si efecte documentate asupra sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Ce trebuie sa stii despre gazele lacrimogene. Utilizare si efecte documentate asupra sanatatii

Folosirea la proteste civile a agentilor chimici iritant lacrimogeni sau gazelor lacrimogene cum li se mai spune este permisa prin conventiile internationale dar este inca insotita de controverse din cauza consecintelor, documentate, asupra sanatatii oamenilor. Experti din domeniul medical atentioneaza in studii publicate in reviste de specialitate ca, data fiind frecventa traumelor provocate de substantele chimice iritante, fortele de ordine ar trebui sa limiteze folosirea lor doar in situatii de stricta necesitate. Iata un set de date despre efectele documentate asupra sanatatii. continuă pe Hotnews

Jandarmeria, precizari despre gazele lacrimogene din Piata Victoriei

Gazele iritant lacrimogene folosite de Jandarmeria Romana in diferite dispozitive sunt achizitionate exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, iar aceste substante sunt folosite de.

Ce trebuie sa stii despre terapiile care nu tintesc cancerul, ci sistemul imunitar? Afla la Adevarul Live de la ora 14.00

Imuno-oncologia este unul dintre cele mai noi domenii de tratament al cancerului, o reala speranta pentru pacientii carora terapiile clasice nu le ofera beneficii majore. Medicul Valentin Moinescu vine la Adevarul Live sa ne ofere informatii despre imuno-oncologie.

Ce trebuie sa stii despre terapiile care nu tintesc cancerul, ci sistemul imunitar? Afla la Adevarul Live

Imuno-oncologia este unul dintre cele mai noi domenii de tratament al cancerului, o reala speranta pentru pacientii carora terapiile clasice nu le ofera beneficii majore. Medicul Valentin Moinescu vine la Adevarul Live sa ne ofere informatii despre imuno-oncologie.

Jandarmeria Romana, detalii despre gazele folosite in Piata: Nu au niciun fel de risc impotriva populatiei

Maiorul Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia jandarmilor pe 10 august a vorbit la TVR despre actiunea de la protest si a dat asigurari ca gazele lacrimogene nu prezinta riscuri pentru.

Jandarmeria: Gazele lacrimogene folosite provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati. Substantele sunt folosite si de forte de ordine europene

Jandarmeria Capitalei precizeaza ca gazele lacrimogene folosite de fortele de ordine provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, subliniind ca substantele utilizate de catre militarii romani sunt prezente si in dotarea jandarmilor din Europa.

Jandarmeria: Gazele lacrimogene sunt legale / Substantele sunt folosite si de forte de ordine europene

Jandarmeria Capitalei precizeaza ca gazele lacrimogene folosite de fortele de ordine provin exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, afirmand ca substantele utilizate de catre militarii romani sunt prezente si in dotarea jandarmilor din Europa, potrivit Mediafax.

Parchetul general: Munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august au certificat de calitate si garantie / Procurorii au primit ordinul de interventie al actiunii

Parchetul general a precizat joi ca ca munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august din Piata Victoriei au certificat de calitate si garantie, precum si declaratie de conformitate. De asemenea, Parchetul a afirmat ca a primit ordinul de interventie de comandantul actiunii si aprobat de prefectul Bucurestiului.

Peste 60 de protestatari au ajuns la spital dupa ce au fost expusi la gazele lacrimogene din Piata Victoriei

Peste 60 de participanti la proteste s-au prezentat, inca de la inceputul saptamanii, la spital, fiind ingrijorati de efectele pe care le-ar putea avea gazele lacrimogene. Acestia au prezentat simptome de tuse seaca sau iritatii la ochi, dar medicii.

Cum au folosit jandarmii in exces gazele lacrimogene care, in cazuri extreme, pot fi si letale

Specialisti CBRN Chemical, biological, radiological and nuclear defense) contactati de Adevarul au declarat ca, cel mai probabil, Jandarmeria a folosit pentru dispersarea mitingului diasporei substante lacrimogene in exces. Tocmai din aceasta cauza, cei care au fost expusi direct gazelor vor simti efectele pana la trei saptamani de la evenimente.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe venit/ Lista celor pentru care nu sunt informatii suficiente va fi avuta n vedere pentru posibile inspectii fiscale

Recent, a fost publicat Ordinul Presedintelui ANAF care aproba Procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe veniturile persoanelor fizice. Procedura se refera exclusiv pentru veniturile din anii 2016- si 2017, Autoritatea fiscala urmand sa stabileasca din oficiu impozitul pe venit datorat de aceste persoane. in termen de 15 zile de la termenul legal de depunere al declaratiei 15 august 2018) prin intermediul aplicatiei electronice se va intocmi lista persoanelor care nu au depus declaratia de impunere. Citeste aici Procedura completa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )