Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei activiste pentru drepturile omului din Arabia Saudita au fost eliberate temporar/ Pretul feminismului sub Mohammad bin Salman

Hotnews Hotnews,
 Trei activiste pentru drepturile omului din Arabia Saudita au fost eliberate temporar/ Pretul feminismului sub Mohammad bin Salman

Trei dintre cele 11 activiste pentru drepturile omului din Arabia Saudita, retinute in mai anul trecut, au fost eliberate temporar joi, a anuntat agentia de stiri SPA, iar surse apropiate au declarat ca celelalte vor fi eliberate duminica, relateaza Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Arabia Saudita, Bahrain, Qatar si Kuweit critica SUA pentru recunoasterea suveranitatii israeliene asupra inaltimilor Golan

Arabia Saudita, Bahrain, Qatar si Kuweit au respins decizia SUA de a recunoaste suveranitatea israeliana asupra inaltimilor Golan, teritoriu capturat de Israel de la Siria in 1967 si anexat in 1981.

Berlinul prelungeste suspendarea exporturilor de material militar catre Arabia Saudita

Guvernul german a hotarat sa prelungeasca cu sase luni suspendarea exporturilor de material militar catre Arabia Saudita, o decizia care tensioneaza relatiile intre Berlin si exportatorii europeni de armanent care au programe comune cu firme germane.

IOHANNIS, LA FORUMUL DREPTURILE OMULUI SI O LUME FARA TUTUN: PSD a esuat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la Forumul Drepturile Omului si o Lume fara Tutun ca tot mai multi romani inteleg de ce este absolut necesar sa adopte un stil de viata sanatos si sa fie permanent informati cu privire la efectele pe care obiceiurile nocive, cum este fumatul, le au asupra propriei sanatati, insa PSD a esuat si in ceea ce priveste preventia.

Iohannis, la Forumul Drepturile Omului si o Lume fara Tutun: PSD a esuat si in ce priveste preventia, care nu reprezinta o prioritate pentru actuala guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Forumul Drepturile Omului si o Lume fara Tutun:, ca tot mai multi romani inteleg de ce este absolut necesar sa adopte un stil de viata sanatos si sa fie permanent informati cu privire la efectele pe care obiceiurile nocive, cum este fumatul, le au asupra propriei sanatati, insa PSD a esuat si in ceea ce priveste preventia, care nu reprezinta o prioritate pentru actuala guvernare.

Joia neagra in care s-a cam sfarsit cu democratia si cu drepturile omului in Romania

Joia trecuta a fost, in opinia mea, una dintre cele mai ingrijoratoare zile pentru viitorul Romaniei din ianuarie 2017 incoace.

MINISTERUL JUSTITIEI: Trei candidati pentru functia de procuror general au depus dosare incomplete

Trei candidati pentru functia de procuror general - Daniel Horodniceanu, Gabriela Scutea si Marian Drilea - au depus la Ministerul Justitiei dosare incomplete, acestia avand termen pana luni sa aduca documentele care lipsesc.

CFR SA: Au fost primite trei oferte pentru calea ferata Bucuresti - Aeroportul Otopeni

Compania de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA, a anuntat, marti, ca a primit trei oferte pentru prima faza a proiectului ce vizeaza modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda, proiect estimat la 420,1 milioane lei 88,3 milioane euro), fara TVA.

DISTRIBUITOR: Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a urcat la 14 milioane de unitati

Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a crescut anul trecut cu circa 40%, fata de anul anterior, la 14 milioane de unitati, in conditiile in care fiecare telefon nou cumparat genereaza achizitia, in medie, a trei accesorii.

Cum arata 2019 pentru Lady Gaga din punct de vedere vestimentar

Daca pe vremuri incerca sa socheze cu fiecare aparitie publica si sa-si ascunda adevarata infatisare sub fel de fel de masti, stilul lui Lady Gaga s-a schimbat mult in ultima vreme. Iata, asadar, cum arata 2019 pentru ea din punct de vedere vestimentar! .

Sefa Curtii Supreme ii da replica lui Tariceanu: Unii incearca sa imi dea lectii despre drepturile omului

Dupa ce seful Senatului a cerut demisia presedintelui Curtii Supreme, doamna judecator Cristina Tarcea, aceasta din urma a acuzat o ipocrizie, avand in vedere masurile propuse de actuala clasa politica. in secolul 21 aud declaratii ca ar trebui reincriminate insulta si calomnia, aud declaratii in spatiul public ca ar trebui desfiintate hotarari judecatoresti irevocabile, a comentat Tarcea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )