Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3, retinuti dupa ce ar fi lovit doi tineri

România Liberă România Liberă,
Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3, retinuti dupa ce ar fi lovit doi tineri

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3 al Capitalei au fost retinuti de politisti, fiind su. continuă pe România Liberă

Trei agenti de paza din Centrul Vechi au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce au batut doi barbati

Trei agenti de paza de la un club din Centrul Vechi al Capitalei au fost retinuti pentru 24 de ore de catre politisti, fiind acuzati ca au batut doi barbati si le-au pulverizat spray iritant lacrimogen, anunta Politia Capitalei, citata de Mediafax.

Trei agenti de paza au fost retinuti dupa ce au batut doi tineri in Centrul Vechi din Bucuresti

Trei agenti de paza au fost retinuti pentru ca au batut doi tineri in centrul Capitalei. Imaginile agresiunii au fost surprinse de o camera de supraveghere. Totul s-a intamplat in luna mai, cand, victimele.

Sky Sports arunca bomba: Dan Petrescu e pe lista unui club din Anglia dupa ce a eliminat Celtic!

Dan Petrescu a parasit CFR Cluj, in vara anului trecut, dupa ce a luat titlul, fiind atras de mirajul banilor in China. Acum, el are sansa unui salt calitativ in cariera sa de antrenor.

Locuitorii unui cartier din Sibiu au crezut ca au gresit adresa, cand au vazut ce se afla chiar in fata ochilor lor. La asta chiar nu te astepti la primele ore ale diminetii! (FOTO)

Locuitorii unui cartier din Sibiu au crezut ca au gresit adresa, cand au vazut ce se afla chiar in fata ochilor lor. La primele ore ale diminetii chiar nu te astepti la asta sa gasesti printre.

Gara dezbinarii - Arestarea unui cetatean din Hong Kong scoate din nou la lumina controversata impartire cu China a statiei pentru trenurile de mare viteza

Din septembrie 2018 trenurile chineze de mare viteza ajung la uriasa gara din Hong Kong, dar sunt probleme fiindca intr-o parte din super-gara se aplica legea mai dura de pe continent si multi spun ca este o incalcare a suveranitatii teritoriului Hong Kong care are statut special. De aproape trei luni sunt proteste pro-democratie in teritoriul unde China vrea sa-si creasca influenta, iar arestarea unui angajat al consulatului britanic din Hong Kong exact in partea de gara controlata de chinezi a pus gaz pe foc, scrie CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )