Libnet.ro
UNICEF

22:45

Trei agenti de paza din Centrul Vechi au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce au batut doi barbati

Hotnews Hotnews,
 Trei agenti de paza din Centrul Vechi au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce au batut doi barbati

Trei agenti de paza de la un club din Centrul Vechi al Capitalei au fost retinuti pentru 24 de ore de catre politisti, fiind acuzati ca au batut doi barbati si le-au pulverizat spray iritant lacrimogen, anunta Politia Capitalei, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Trei persoane arestate preventiv in dosarul unei gupari care jefuia cetateni straini in cluburi din Centrul Vechi

Trei persoane au fost arestate preventiv si alte doua puse sub control judiciar, in urma unor perchezitii facute de politistii din Capitala, inclusiv la cluburi din Centrul Vechi, intr-un dosar deschis dupa ce un cetatean german a reclamat ca, in urma unei seri petrecute in club, s-a trezit la spital, iar de pe card i-au fost furati bani.

Trei agenti de paza au fost retinuti dupa ce au batut doi tineri in Centrul Vechi din Bucuresti

Trei agenti de paza au fost retinuti pentru ca au batut doi tineri in centrul Capitalei. Imaginile agresiunii au fost surprinse de o camera de supraveghere. Totul s-a intamplat in luna mai, cand, victimele.

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3, retinuti dupa ce ar fi lovit doi tineri

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3 al Capitalei au fost retinuti de politisti, fiind su.

Perchezitii in Centrul Vechi al Capitalei: Mai multi patroni de cluburi, ARESTATI

Politiaa descins in Centrul vechi al Capitalei. Trei persoane au fost arestate preventiv, iar alte doua au fost puse sub control judiciar, intr-un dosar privind comiterea mai multor infractiuni in dauna unui.

Centrul Vechi al Capitalei a ajuns raiul infractorilor. Proprietari de cluburi, arestati dupa ce jefuiau turistii de sume imense de bani

Centrul Vechi al Capitalei a ajuns raiul infractorilor. Trei proprietari de cluburi au fost arestati dupa ce, impreuna cu barmani si animatoare, au jefuit turistii de sume imense. Actionau ca in filme:.

Doi minori, sechestrati si violati de trei barbati. Suspectii au fost retinuti

Trei barbati suspectati ca au sechestrat si au agresat sexual doi minori fapte comise in anul 2013) au fost retinuti pentru lipsire de libertate si viol, a anuntat, joi, Directia Generala de Politie a.

Primaria Capitalei vrea sa demoleze doua cladiri din Centrul Vechi, apoi sa le construiasca de la zero

Primaria Capitalei vrea sa demoleze doua cladiri de pe strada Lipscani, apoi sa le construiasca de la zero, cu aceeasi arhitectura, potrivit unor proiecte de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General. Lucrarile vor costa peste 5,7 milioane de lei peste 1,2 milioane de euro).

Si-a violat fiica minora timp de doi ani. Barbatul din Vrancea a fost arestat

Un barbat in varsta de 43 de ani, din Gugesti, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a intretinut in mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa minora, pe parcursul a doi ani, a informat, vineri,.

Un barbat din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc

Un barbat de 44 ani din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )