Libnet.ro
UNICEF

01:05

DUPA CRIMA DIN MEDIAS: Tomac cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA CRIMA DIN MEDIAS: Tomac cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui sa demisioneze dupa crima de la Medias. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa crima de la Medias, PMP cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca in orice tara normala in care s-ar intampla o grozavie precum crima de la Medias, ministrii responsabili si-ar da demisia sau ar fi demisi. Tudorel Toader p.

Trei barbati au fost retinuti, dupa crima de la Medias

Trei barbati au fost retinuti dupa crima de la Medias, judetul Sibiu, doi dintre acestia fiind eliberati in baza recursului compensatoriu. Doi dintre suspecti sunt cercetati pentru omor, iar unul pentru.

Criminalul care a ucis un tanar in fata clubului din Medias a mai fost condamnat pentru omor. A fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Marius Rusu, cel care l-a ucis pe tanarul de 25 de ani in clubul din Medias, nu este la prima lui crima. Acesta a mai fost condamnat pentru omor si a fost eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu. Al.

Criminalul care a ucis un tanar in fata clubului din Medias a mai fost condamnat pentru tentativa de omor. A fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Marius Rusu, cel care l-a ucis pe tanarul de 25 de ani in clubul din Medias, nu este la prima lui crima. Acesta a mai fost condamnat pentru omor si a fost eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu. Al.

Cine este tanarul ucis in fata unui club din Medias

Marius Costachescu, in varsta de25 de ani,a murit, dupa ce a fost injunghiat, in fata unui club din Medias. Mariusa fost injunghiat mortal de Marius Rusu, in urma unei altercatii produse.

Cei trei barbati acuzati ca l-au omort cu 11 lovituri de cutit pe tnarul din Medias au fost arestati preventiv

Cei trei barbati acuzati ca l-au omorat pe tanarul de 25 de ani, din Medias, au fost arestati preventiv, luni seara, anunta Mediafax. Toti sunt recidivisti, unul dintre ei fiind eliberat in baza Legii privind recursul compensatoriu cu doi ani inainte de termen.

Momentul in care autorul crimei din Medias a scos cutitul. Imagini din interiorul clubului - VIDEO

Noi imagini terifiante apar in cazul tanarului de 25 de ani ucis in fata unui club din Medias. Camerele de supraveghere din interiorul barului au surprins momentul declansarii scandalului dintre doua grupari de.

Mesaje emotionante dupa bataia cumplita din fata clubului din Medias, care a dus la moartea tanarului de 25 de ani. Ce scurta e viata

Marius Costachescu 25 de ani) si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiat in fata unui club din Medias. Barbatul a fost ucis de Marius Rusu dupa o altercatie produsa in fasa clubuui de.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

Los Angeles se pregateste de o vanzare-record: Un om important din mass media cere 125 de milioane de dolari pentru palatul avangardist din Malibu (FOTO)

Ron Meyer, vicepresedintele NBCUniversal - un conglomerat american din mass-media, vrea sa isi vanda casa din Malibu pentru o suma record, si anume 125 de milioane de dolari, scrie Variety preluata de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )