Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei cladiri vor fi reabilitate pentru 239 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 Trei cladiri vor fi reabilitate pentru 239 milioane lei

Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru trei proiecte ale Ministerului Lucrarilor Publice, care vor fi facute prin Compania Nationala de Investitii. Pentru reabilitarea Palat Mihail Sturdza din Iasi, consolidarea corpului central al Colegiului National Carol I si Opera Romana din Craiova si extinderea centrului social pastoral Sfanta Cruce din Busteni, valoarea investitiilor este estimata la circa 239 milioane lei. continuă pe Hotnews

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut cu 10% pana la peste 390 milioane lei in primul trimestru din 2020: Despagubirile platite - 192 milioane lei, in crestere cu 4,4%

Vanzarile Allianz-Tiriac Asigurari au avansat cu 10% in primul trimestru din 2020 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si au depasit 393 milioane de lei, a anuntat joi asiguratorul. in aceeasi perioada compania spune ca a platit clientilor si tertilor pagubiti despagubiri de peste 192 milioane de lei, cu 4,4% mai mult fata de aceeasi perioada din 2019. in pofida cresterii daunalitatii, profitul operational a inregistrat un avans de peste 43% fata de primul trimestru din 2019, pe fondul unei discipline riguroase a costurilor operationale si a mixului de portofoliu.

Avaria care a lasat Uniqa Asigurari fara 3,5 milioane lei. Suma uriasa va intra in contul Termoficare Oradea

Compania Uniqa Asigurari va plati daune de 3,5 milioane de lei companiei de Termoficare din Oradea, suma constituind pierderidin energia electrica si termica nevanduta de firma dupa o avarie la noua turbina de gaz instalata pentru care orasul avea polita de asigurare incheiata.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Grupul CVW Technologies a inregistrat venituri de 4,3 milioane lei

Grupul CVW Technologies, producator de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile si epurarea apei uzate in aplicatii rezidentiale, industriale si municipale, anunta rezultatele financiare din primul trimestru 2020 si raporteaza venituri din vanzari in valoare de 4. 000 lei.

IN ACEASTA LUNA Holde Agri Invest va lansa un plasament privat, de douasprezece milioane lei

Iulian Circiumaru, presedinte Holde: Oferim investitorilor inca o oportunitate de a deveni actionari Holde, inainte de listarea companiei la Bursa de Valori Bucuresti in, in trimestrul al treilea din 2020 Holde Agri Invest, companie din tara noastra ce opereaza terenuri agricole, va lansa in aceasta luna un nou plasament privat pentru actiunile sale, prin care intentioneaza sa atraga douasprezece milioane de lei, capital care va alimenta investitiile in spatii de depozitare si sisteme de irigatii, se arata intr-un comunicat al companiei remis, astazi, Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )