Libnet.ro
UNICEF

08:30

Trei institutii publice din Gorj sunt executate silit

Antena3 Antena3,
Trei institutii publice din Gorj sunt executate silit

Trei institutii publice din Gorj sunt executate silit in baza unei sentinte pronuntate de magistratii Judecatoriei Targu Jiu. Este vorba de Consiliul Judetean Gorj, Complexul Energetic Oltenia si Consiliul. continuă pe Antena3

Casa din Gorj pazita de un schelet. Ce spun localnicii despre locul cu pricina

Localnicii din orasul Targu-Carbunesti au parte de o priveliste socanta, atunci cand merg catre spitalul din localitate. Proprietarul unei case nelocuite a amplasat la etaj un schelet. Osemintele atrag toate.

Motivul pentru care locurile din avion sunt atat de inghesuite

In trecut ne referim la anii 50-60-70), turistii care calatoreau cu avionul aveau la dispozitie un spatiu infinit mai mare si cursa era o adevarata placere. Desi tehnologia a evoluat si aeronavele sunt.

Aranjamentele reabilitarii Cazinoului din Constanta sunt nepotrivite

Experti europeni considera ca aranjamentele in urma carora Cazinoul din Constanta ar urma sa fie reabilitat sunt nepotrivite si creeaza riscuri deosebit de mari ca proiectul sa fie un esec in termeni de calitate, cost si timp. Ei sustin ca lipsa de implicare a proprietarului - Primaria Constanta - este o decizie regretabila.

Taifunul Mangkhut a provocat dezastru in Filipine si mai multe regiuni din China. Sunt patru morti si sute de raniti

Dupa ce a facut prapad in Filipine, super-taifunul Mangkhut a devastat si Hong Kong, Macao si regiuni din China de sud-est. Cel putin patru oameni au murit si alti 130 au fost raniti in China, in timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )