Libnet.ro
UNICEF

17:30

Trei milioane de masini DIESEL din Romania, vizate de Comisia Europeana: Pana cand mai au voie sa circule

B1 B1,
Trei milioane de masini DIESEL din Romania, vizate de Comisia Europeana: Pana cand mai au voie sa circule

Cei care si-au luat masina diesel pentru a economisi combustibil s-ar putea sa constate ca socoteala a devenit paguboasa. Si asta pentru ca tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa. continuă pe B1

FOTO. Cum arata prima statiune exotica din Romania. Peisajul este cu adevarat uimitor

Judetul Caras-Severin inregistreaza o noua premiera prima statiune lacustra din Romania. Proiectul derulat cu fonduri de la Uniunea Europeana s-a concretizat cu amenajarea in localitatea Berzasca a 30.

SOFERII cu masini DIESEL vor fi SOCATI: TOTUL a IESIT la IVEALA! Se intampla dupa primele luni de la folosire

O cercetare realizata in anul 2016 de J. Power, o companie americana de analiza si cercetare de piata, aplicata inclusiv autovehicolelor Diesel si care analizeaza problemele intalnite de soferi dupa.

Toti cei care au masini diesel nu vor mai gasi piese de schimb: De cand nu vei mai putea sa circuli cu o astfel de masina

Ministrul Mediului in Germania, Svenja Schulze, nu crede in simpla rezolvare a reducerii emisiilor mari de noxe prin simplul update de soft al masinilor diesel. Oficialul crede ca problema se poate rezolva numai.

Posesorii de masini diesel, loviti in plin de noua decizie: Ce se intampla cu cei care au SUV-uri

Compania Mazda a anuntat ca nu va renunta la dezvoltarea motoarelor diesel, motivand ca acestea sunt apreciate de clientii care vor sa cumpere SUV-uri cu un consum redus si costa mai putin decat sistemele.

Audi recheama in service aproape 1.2 milioane de masini la nivel mondial, inclusiv din Romania

Constructorul german de automobile a anuntat o rechemare in service, la nivel mondial, care include aproape 1. 2 milioane de exemplare A4, A5, Q5 si A6. Toate costurile vor fi suportate de producator.

VANDUT: Militari Shopping Centre, tranzactie de 95 de milioane de euro. Atrium iese din Romania

Atrium European Real Estate anunta vanzarea centrului comercial Militari Shopping Centre din Bucuresti catre MAS Real Estate. Prin aceasta tranzactie, in valoare de 95 de milioane de euro, un nivel cu 9% mai mare fata de cea din raportul financiar la.

Locul din Romania in care multi vor sa isi cumpere o casa. E patria aerului curat

Resedinta judetului Harghita, Miercurea Ciuc, a intrat in topul oraselor cu cele mai mari cresteri de pret din primul trimestru al acestui an. Vanzatorii de apartamente din acest oras cereau la sfarsitul.

Politician din Romania, filmat la petreceri de swingeri cu sotia

Vica Blochina, fosta iubita a lui Victor Piturca si cea care i-a oferit cel de-al treilea mostenitor tehnicianului, este, fara doar si poate, una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz-ul autohton. Iar.

DESTINATIE 1 MAI. Lacul din Romania care este unic in Europa. isi schimba culoarea in functie de anotimp

Lacul Albastru, situat la poalele Muntilor Gutai, Romania, este unic in Europa datorita felului in care s-a format si datorita proprietatii sale de a-si schimba culoarea in functie de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )