Libnet.ro
UNICEF

22:45

Trei morti si patru raniti, dupa un accident teribil in judetul Cluj

Antena3 Antena3,
Trei morti si patru raniti, dupa un accident teribil in judetul Cluj

Trei persoane au murit si patru au fost ranite, marti noaptea, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1 R pe raza comunei Calatele, judetul Cluj, dupa ce soferul unei masini ar fi patruns pe. continuă pe Antena3

Trei morti intr-un incident armat la un tribunal din Michigan

Un nou atac armat a avut loc in SUA, intr-un tribunal din St. Joseph, in sud-vestul statului Michigan nord-vestul tarii), facand trei morti printre care atacatorul si un ranit, a declarat reporterilor seriful comitatului Berrien, Paul Bailey, intr-o conferinta de presa.

Accident grav in judetul Cluj: Trei oameni au murit si patru au fost raniti dupa ce doua masini s-au lovit frontal (VIDEO)

Un accident grav s-a petrecut in noaptea de marti spre miercuri pe DN1 R pe raza comunei clujene Calatele, informeaza Mediafax. Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite dupa ce doua masini.

Dezastrele se tin lant in China: Cel putin sase morti, opt raniti si peste 2000 de locuinte distruse in urma taifunului Nepartak (VIDEO)

Dupa zile intregi cu furtuni puternice si inundatii cumplite, Taifunul Nepartak a facut ravagii in mai multe regiuni din China si Taiwan. Cel putin 6 persoane au murit, opt sunt date disparute si.

Un avion militar s-a prabusit in Portugalia: Cel putin trei morti si un ranit grav

Cel putin trei oameni au murit si unul a fost ranit, dupa ce un avion Lockheed C-130 Hercules, care decolase de pe aeroportul Beja, cu destinatia baza militara aviatica Aerea do Montijo, din Portugalia, s-a prabusit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2941 seconds )