Libnet.ro
UNICEF

23:15

Accident grav in judetul Cluj: Trei oameni au murit si patru au fost raniti dupa ce doua masini s-au lovit frontal (VIDEO)

B1 B1,
Accident grav in judetul Cluj: Trei oameni au murit si patru au fost raniti dupa ce doua masini s-au lovit frontal (VIDEO)

Un accident grav s-a petrecut in noaptea de marti spre miercuri pe DN1 R pe raza comunei clujene Calatele, informeaza Mediafax. Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite dupa ce doua masini. continuă pe B1

Trei morti si patru raniti, dupa un accident teribil in judetul Cluj

Trei persoane au murit si patru au fost ranite, marti noaptea, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1 R pe raza comunei Calatele, judetul Cluj, dupa ce soferul unei masini ar fi patruns pe.

Un avion militar Hercules s-a prabusit in Portugalia. Trei oameni au murit

Un avion Hercules Lockheed C-130 s-a prabusit la o baza militara din Portugalia, cel putin trei oameni fiind ucisi. Potrivit unor prime informatii, acesta decolase de pe Aeroportul Beja cu destinatia baza mili.

Trei oameni au murit dupa ce un avion militar Hercules a luat foc in Portugalia

Trei persoane si-au pierdut viata intr-un accident care a implicat un avion militar de transport Hercules C130 pe aeroportul militar Montijo din Portugalia.

Incident armat la un tribunal din Michigan. Trei oameni au murit, printre acestea si atacatorul

Un nou incident in Statele Unite, de data aceasta in Michigan. Trei persoane au murit, printre acestea si atacatorul, iar una a fost ranita, potrivit lui Paul Bailey, seriful comitatului Berrien,.

Alerta sanitara in Marea Britanie, din cauza unei ciuperci letale! Trei oameni au murit, iar o sectie de terapie este inchisa

Trei persoane au murit, iar o sectie de spital din Londra a fost inchisa, dupa expunerea a aproape 50 de pacienti la o ciuperca letala, arata The Telegraph. Mai exact, cei 50 de pacienti au fost expusi.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )