Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei muzee din Romania vor putea fi vizitate printr-un click

România Liberă România Liberă,
Trei muzee din Romania vor putea fi vizitate printr-un click

Google a anuntat lansarea, pe platforma Google Cultural Institute, a primelor colectii de arta si traditie din Romania, ceea ce va permite oamenilor de pretutindeni sa viziteze si sa exploreze pe internet colectii muzeale din tara noastra. continuă pe România Liberă

Google adauga cateva muzee din Romania pe platforma mondiala Cultural Institute.

Google a inclus trei muzee din Romania pe platforma Cultural Institute care cuprinde fotografii, video-uri si texte despre locuri importante din toata lumea. Acum poate fi facut un tur virtual in stilul Street View prin Muzeul Brukenthal din Sibiu si pot fi vazute sute de fotografii la rezolutie mare din Muzeul ASTRA Sibiu si din Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

Angajatorii vor putea da tichetele de masa si in format electronic

Celebrele bonuri de masa ar putea fi inlocuite cu tichete de masa in format electronic. Noile carduri vor putea fi folosite exclusiv pentru cumpararea de alimente. Angajatii nu vor putea nici sa retraga numerar.

Finantele:Firmele vor putea opta pentru acordarea tichetelor de masa in format electronic, oferite sub forma unui portofel electronic alimentat de emitenti

Angajatorii vor putea opta pentru acordarea tichetelor de masa in format electronic, oferite sub forma unui portofel electronic alimentat de emitenti, potrivit proiectului de Hotarare de Guvern pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa, publicat luni de Finante vezi proiectul in atasament). Potrivit proiectului, angajatorii vor stabili impreuna cu reprezentantii sindicatelor sau ai salariatilor, prin contractele colective de munca, clauze privind acordarea alocatiei individuale de hrana sub forma tichetelor de masa, precum si forma suportului acestora, respectiv suport electronic si/sau hartie.

Cetatenii fara domiciliu vor putea vota la alegerile Parlamentare din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala CEC) a adoptat o hotarare, conform careia cetatenii fara loc de resedinta sau domiciliu vor putea vota, dupa ce la ultimele alegeri aceste persoane nu au fost luate in calcul si nu si-au putut exercita dreptul la vot. in Registrul de stat al cetatenilor sunt inregistrati circa 90 de mii de persoane cu acte in regula, dar care nu au inregistrat niciun domiciliu, transmite IPN.

MFP: Tichetele de masa vor putea fi acordate in format electronic de catre angajatori

Angajatorii vor putea opta pentru acordarea tichetelor de masa in format electronic, oferite sub forma unui portofel electronic alimentat de emitenti, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice la rubrica Transparenta decizionala.

Proiect: Tichetele de masa vor putea fi livrate si in format electronic

Angajatii vor putea primi tichetele de masa si in format electronic, conform unui proiect de Hotarare de Guvern, citat de Mediafax.

Salariatii vor putea primi tichetele de masa si in format electronic, pe card

Salariatii vor putea primi tichetele de masa si in format electronic, acestea fiind oferite sub forma unui portofel electronic alimentat de emitenti cu valoarea nominala a acestora. Numarul tichetelor primite lunar nu poate depasi numarul zilelor.

Trei sefi din cadrul Politiei Bistrita-Nasaud, retinuti pentru abuz in serviciu si fapte de coruptie

Seful Politiei Bistrita-Nasaud, Ioan Ovidiu Muresan, seful Politiei Rutiere, Roberto Hasnas, si seful Politei Nasaud, Leon Anton Closca, au fost retinuti de procurorii DNA. Cei trei sefi din cadrul.

Gigi Netoiu, eliberat pentru trei zile din penitenciar pentru a-si boteza baiatul pe care il are cu un fost manechin

Condamnat la 3 ani si 4 luni in Dosarul Transferurilor, Gigi Netoiu a fost eliberat pentru trei zile din penitenciarul din Drobeta Turnu Severin. Netoiu ar fi primit o permise sa mearga acasa pentru a-si boteza.

Circa 60% dintre firmele din Bulgaria vor acorda prime de Craciun angajatilor, in acest an

Aproximativ 60% din companiile din Bulgaria vor acorda prime de Craciun angajatilor anul acesta, mai mult de jumatate dintre acestea intentionand sa plateasca bonusuri de peste 300 leva aproximativ 154 euro),.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )