Libnet.ro
UNICEF

05:00

Google adauga cateva muzee din Romania pe platforma mondiala Cultural Institute.

Hotnews Hotnews,
 Google adauga cateva muzee din Romania pe platforma mondiala Cultural Institute.

Google a inclus trei muzee din Romania pe platforma Cultural Institute care cuprinde fotografii, video-uri si texte despre locuri importante din toata lumea. Acum poate fi facut un tur virtual in stilul Street View prin Muzeul Brukenthal din Sibiu si pot fi vazute sute de fotografii la rezolutie mare din Muzeul ASTRA Sibiu si din Muzeul Taranului Roman din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Trei muzee din Romania vor putea fi vizitate printr-un click

Google a anuntat lansarea, pe platforma Google Cultural Institute, a primelor colectii de arta si traditie din Romania, ceea ce va permite oamenilor de pretutindeni sa viziteze si sa exploreze pe internet colectii muzeale din tara noastra.

REVISTA BLOGURILOR: Starea parcului auto din Romania

Zoso arata in cateva cuvinte cum e parcul auto din Romania. Victorkapra prezinta filmul Ida care portretizeaza ticalosia in alb si negru. Iar Adela Parvu ne invita sa votam cele mai frumoase amenajari don Romania.

Ce propun antreprenorii din Romania: ghid in cinci pasi pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Antreprenorii romani care fac parte din Grupul de lucru pentru IMM-uri si Antreprenoriat vin cu o strategie in cinci pasi prin care isi propun dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii si a mediului de afaceri din Romania, care sa dea dovada de mai.

Perchezitii in Bucuresti si Buzau, la Asociatia Nevazatorilor din Romania si Confederatia Patronatului Roman

Un numar de noua perchezitii se desfasoara, marti dimineata, in judetul Buzau si Capitala, la Asociatia Nevazatorilor din Romania si Confederatia Patronatului Roman, relateazaB1.

Asociatia Municipiilor din Romania cere guvernului ca taxa pe stalp sau impozitul pe venitul global sa fie colectate direct de autoritatile locale

Asociatia Municipiilor din Romania cere guvernului ca anumite taxe si impozite cum ar fi taxa pe stalp sau impozitul pe venitul global sa fie colectate direct de autoritatile locale, nu a in prezent, colectate de guvern si redistribuite prin Ministerul de Finante la local.

Google pune cultura si arta din Romania pe Internet. Cum poti vizita muzee din tara si din lume gratuit si fara deplasare

Google va gazdui pe platforma Cultural Institute primele colectii de arta si traditie din Romania. Astfel, oameni din toata lumea vor putea sa viziteze si sa exploreze obiecte si colectii ale partenerilor din Romania.

Subiectele zilei: Interesele, boala spitalelor din Romania. Afacerile medicilor celebri sunt puse inaintea binelui pacientilor; Se ascut cutitele in PSD. Dragnea cu baronii, Ponta cu Ghita, in Dubai; Romania s-a zdruncinat sambata noapte. Cum au simtit r

Oamenii care au schimbat jocul. Mi-am dat demisia de la job, ca sa ma pot implica in campania electorala. Un fenomen nou a aparut in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din acest an: voluntariatul politic. Secretul casniciei de 25 de ani a lui Klaus si Carmen Iohannis. Carmen si Klaus Iohannis sunt casatoriti de peste 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut la de 22 de ani. Dupa sapte ani de relatie s-au casatorit si au o casnicie fericita pana acum.

Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Romania, in zona seismica Vrancea, a fost resimtit in Republica Moldova si nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau.

Coruptia din Romania, subiect al presei din strainatate

Romania inca se lupta cu eradicarea coruptiei la 25 de ani de la Revolutie. Asta noteaza jurnalistii straini intr-un articol dedicat schimbarilor din centrul si estul Europei de la caderea comunismului. Cu.

O reclama australiana, filmata intr-un sat din Romania

Un sat din Transilvania a fost ales ca decor pentru reclama de Craciun a unei retele comerciale din Australia. Povestea se petrece intr-o tara nordica nedefinita, dar personajele vorbesc romaneste. Eroul este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )