Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei noi curse aeriene de pe unul dintre cele mai active aeroporturi din Europa. Unde puteti calatori de la Iasi in acest an

Adevărul Adevărul,
Trei noi curse aeriene de pe unul dintre cele mai active aeroporturi din Europa. Unde puteti calatori de la Iasi in acest an

Reprezentantii Aeroportului International Iasi au anuntat ca Blue Air va opera trei noi curse din capitala Moldovei. De la mijlocul acestui an, se va putea ajunge mai usor catre Glasgow, Florenta si Milano. continuă pe Adevărul

Kenya: Unul dintre cei mai batrani elefanti din Africa, UCIS de braconieri

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai in varsta elefanti din Africa a fost ucis de braconieri intr-o rezervatie naturala din Kenya. Acesta a fost gasit mort de catre angajatii parcului, care.

Cinci dintre cele mai mari societati globale de certificare - licentiate sa activeze in Romania

Cinci dintre cele mai importante societati de certificare la nivel global au obtinut licenta de functionare pe piata noas and 172;tra, dupa cum ne-a spus doamna Odeta Nestor, presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN).

Lumea muzicii, in DOLIU: Unul dintre cei mai mari artisti a incetat din viata (FOTO)

Celebrul cantaret de opera de origine germana, Kurt Moll, cunoscut pentru vocea sa de bas si interpretarile din Mozart, Wagner si Strauss, a murit la varsta de 78 de ani, dupa o lunga suferinta, a .

Piata imobiliara din Alba Iulia, printre cele mai scumpe din Transilvania. Cu cat se vinde un apartament sau o casa

Oferta scazuta de apartamente noi si programul prima casa au facut ca Alba Iulia sa aiba una dintre cele mai scumpe piete imobiliare din regiune. Un potential cumparator plateste de la 500 la 900 de euro pe metru patrat in cazul apartamentelor, in functie de zona, de vechime si de stadiul de finisare.

Cele mai multe dintre romance si parte din medici nu au auzit de programul gratuit de screening pentru cancerul de col uterin

Rata mortalitatii cauzate de cancer la san este in Romania cu 25% mai mare decat in UE, dar tara noastra este dintre cele trei state ale Uniunii Europene care nu au un program national de screening pentru aceasta boala. Totodata, 87% dintre femei si 25% dintre medici nu stiu ca in Tomania exista un alt program, gratuit, de screening pentru cancerul de col uterin.

Cele mai frecvente trei greseli pe care parintii le fac in relatia cu cei mici. Psiholog: Nu exista parinte perfect!

Psihoterapeutul iesean Iulia Crut, autorul volumului Trei saptamani cu trei copii, vorbeste despre cele mai intalnite situatii care au impact puternic asupra micutilor.

Cum a primit Regele Mihai cadou un jeep de la unul dintre cei mai buni spioni CIA

Frank Wisner, unul dintre pionierii CIA si un mit al spionajului american, a stat in Romania din august 1944 si pana in ianuarie 1945, ca sef al statiei OSS Serviciul de spionaj din SUA) din tara noastra. Frank Wisner a avut o relatie apropiata cu Regele Mihai si cu Familia Regala.

Unul dintre romanii raniti la Londra, dupa ce au fost loviti de o masina, a murit

Unul dintre romanii care au fost raniti la Londra, luna trecuta, dupa ce au fost lovitide o masina, a murit, informeaza Daily Mail, potrivit News. ro. Un barbat in varsta.

Unul dintre romanii raniti in incidentul rutier produs acum o saptamana la Londra a murit

Unul dintre cetatenii romani raniti in incidentul rutier produs pe 26 februarie in sudul Londrei a murit, a anuntat, luni, Politia metropolitana londoneza.

Dubla lovitura pentru CSM Bucuresti. Doua dintre cele mai bune jucatoare pleaca la sfarsitul acestui sezon

CSM Bucuresti incearca sa-si faca un lot competitiv si pentru sezonul viitor, dar deocamdata lucrurile nu stau asa cum se asteptau conducatorii echipei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )