Libnet.ro
UNICEF

18:00

Kenya: Unul dintre cei mai batrani elefanti din Africa, UCIS de braconieri

B1 B1,
Kenya: Unul dintre cei mai batrani elefanti din Africa, UCIS de braconieri

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai in varsta elefanti din Africa a fost ucis de braconieri intr-o rezervatie naturala din Kenya. Acesta a fost gasit mort de catre angajatii parcului, care. continuă pe B1

Lumea muzicii, in DOLIU: Unul dintre cei mai mari artisti a incetat din viata (FOTO)

Celebrul cantaret de opera de origine germana, Kurt Moll, cunoscut pentru vocea sa de bas si interpretarile din Mozart, Wagner si Strauss, a murit la varsta de 78 de ani, dupa o lunga suferinta, a .

Cum a primit Regele Mihai cadou un jeep de la unul dintre cei mai buni spioni CIA

Frank Wisner, unul dintre pionierii CIA si un mit al spionajului american, a stat in Romania din august 1944 si pana in ianuarie 1945, ca sef al statiei OSS Serviciul de spionaj din SUA) din tara noastra. Frank Wisner a avut o relatie apropiata cu Regele Mihai si cu Familia Regala.

Unul dintre cei cinci romani raniti luna trecuta in sudul Londrei, dupa ce a fost lovit de o masina, a murit

Unul dintre cei cinci romani raniti luna trecuta in sudul Londrei, dupa ce a fost lovit de o masina, a murit, a anuntat Scotland Yard citat de Daily Mail.

Antibiotice Iasi vrea sa plateasca actionarilor dividende de 15 milioane lei, jumatate din profitul pe 2016

Antibiotice Iasi, unul dintre cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, vrea sa plateasca dividende de 15,77 milioane lei din profitul pe anul 2016, care s-a ridicat la putin peste 30 milioane lei, potrivit unui raport transmis.

Trei noi curse aeriene de pe unul dintre cele mai active aeroporturi din Europa. Unde puteti calatori de la Iasi in acest an

Reprezentantii Aeroportului International Iasi au anuntat ca Blue Air va opera trei noi curse din capitala Moldovei. De la mijlocul acestui an, se va putea ajunge mai usor catre Glasgow, Florenta si Milano.

Aventurile pianistului brazilian Ricardo de Castro Monteiro: a cantat cu pianul suspendat la zeci de metri, cu gloantele suierandu-i pe la urechi

Povestea lui Ricardo de Castro Monteiro, unul dintre cei mai apreciati muzicieni din Brazilia, pare desprinsa din filme. El a luat parte la unele dintre cele mai inedite show-uri din lume: a cantat cu pianul suspendat la zeci de metri de doua ori, in Sao Paolo. La una dintre reprezentatii, chiar sub pianist, doua gasti de cartier isi reglau conturile cu ajutorul armelor.

Messi e un natarau! Ce l-a determinat pe un oficial de stat sa spuna asta despre cel mai bun fotbalist al planetei

Lionel Messi este unul dintre cei mai adulati fotbalisti de pe planeta, dar asta nu l-a impiedicat pe un inalt oficial de stat sa stearga cu el pe jos.

Adevarul Live de la ora 13.00: Maestul bucatar Horia Virlan vorbeste despre secretele preparatelor reusite

Unul dintre cei mai vestiti bucatari din tara noastra, Horia Virlan, vine astazi la Adevarul Live pentru a impartasi secretele unor preparate de succes. in aceasta seara debuteaza un nou sezon al emisiunii culinare Mama mea gateste mai bine, motiv in plus pentru a vorbi despre educatia in bucatarie si regulile de care trebui sa tinem cont.

Unul dintre romanii raniti la Londra, dupa ce au fost loviti de o masina, a murit

Unul dintre romanii care au fost raniti la Londra, luna trecuta, dupa ce au fost lovitide o masina, a murit, informeaza Daily Mail, potrivit News. ro. Un barbat in varsta.

Unul dintre romanii raniti in incidentul rutier produs acum o saptamana la Londra a murit

Unul dintre cetatenii romani raniti in incidentul rutier produs pe 26 februarie in sudul Londrei a murit, a anuntat, luni, Politia metropolitana londoneza.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3242 seconds )