Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei noi decese cauzate de gripa. numarul deceselor a ajuns la 93

Adevărul Adevărul,
Trei noi decese cauzate de gripa. numarul deceselor a ajuns la 93

Medicii au confirmat, sambata, inca trei decese provocate de gripa, fiind vorba despre doua femei si un barbat care nu au fost vaccinati antigripal. Numarul deceselor a ajuns, astfel, la 93, cele mai multe fiind in judetul Iasi. continuă pe Adevărul

Trei noi decese cauzate de gripa, fiind vorba despre doua femei si un barbat; numarul deceselor a ajuns la 93

Medicii au confirmat, sambata, inca trei decese provocate de gripa, fiind vorba despre doua femei si un barbat care nu au fost vaccinati antigripal. Numarul deceselor a ajuns, astfel, la 93, informeaza News. ro.

Inca doua femei au murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 90

Inca doua femei au murit din cauza gripei, medicii confirmand existenta visurului in cursul zilei de vineri, anunta News. ro. Este vorba despre doua femei de peste 70 de ani, una din judetul Mures si una din judetul Arad. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 90.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 84

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 84, ultimele doua victime fiind doi barbati in varsta de 59, respectiv 63 de ani, conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, anunta news. ro.

Gripa face alti trei morti in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 93

Medicii au confirmat, sambata, inca trei decese provocate de gripa, fiind vorba despre doua femei si un barbat care nu au fost vaccinati antigripal. Numarul deceselor a ajuns, astfel, la 93. Centrul.

inca trei VICTIME: Numarul deceselor a ajuns la 93

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 93, dupa ce doua femei si un barbat au murit. Este vorba despre o femeie de 72 de ani din Bihor, diagnosticata cu virus gripal de tip B, dar si despre o femeie.

Alte doua VICTIME: Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 86

UPDATE: Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 86, dupa confirmarea a doua noi cazuri la barbati din judetele Caras-Severin si Hunedoara,au anuntat reprezentantii Centrului National de.

Alte doua VICTIME: Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 84

Numarul deceselor provocate de virusul gripal a ajuns la 84, dupa moartea a doi barbati. Au murit din cauza gripei un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Mures si un barbat in varsta de 59 de.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 86, dupa confirmarea a doua noi cazuri la barbati din judetele Caras-Severin si Hunedoara

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 86, dupa confirmarea a doua noi cazuri la barbati din judetele Caras-Severin si Hunedoara, au anuntat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), scrie News. ro.

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 86

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a anuntat, miercuri, ca numarul deceselor cauzate de virusul gripal a ajuns la 86, fiind confirmate inca doua cazuri. Este vorba despre doi barbati, in.

Care sunt simptomele gripei si cum putem sa ne protejam. Numarul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 84

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 84, ultimele doua victime fiind doi barbati in varsta de 59, respectiv 63 de ani, conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )