Libnet.ro
UNICEF

20:15

Trei noi decese ridica bilantul mortilor din cauza Covid-19 la 1.056, in Romania

Adevărul Adevărul,
Trei noi decese ridica bilantul mortilor din cauza Covid-19 la 1.056, in Romania

Numprul mortilor inregistrati in Romania din cauza infectiei cu Sars-CoV-2 a ajuns vineri dimineata la 1. 056, dupa confirmarea a trei noi decese. Este vorba despre un barbat din Neamt, unul din Mures si unul din Constanta. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: Douazeci de noi decese anuntate Bilantul a ajuns la 1.036

Alte 20 de noi decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate miercuri seara. Bilantul a ajuns la 1036. Pavientii au intre 27 si 90 de ani, iar printre ei este si un barbat de 47 de ani din Vrancea fara boli asociate.

Noi decese in randul romanilor confirmati cu Covid-19. Bilantul ajunge la 1070

Numprul mortilor inregistrati in Romania din cauza infectiei cu Sars-CoV-2 a ajuns vineri dupa-amiaza la 1. 070, dupa confirmarea a 14 noi decese.

Coronavirus in Romania: 14 noi decese Bilantul a ajuns la 1.070

14 noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate, vineri seara, de Grupul de Comunicare Strategica GCS), ceea ce duce bilantul actualizat la 1. 070 de decese in Romania.

Coronavirus in Romania: 14 noi decese Bilantul a ajuns la 1.070

14 noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate, vineri seara, de Grupul de Comunicare Strategica GCS), ceea ce duce bilantul actualizat la 1. 070 de decese in Romania. intr-un caz, confirmarea infectarii cu coronavirus a venit dupa decesul persoanei.

Coronavirus in Romania: Sapte noi decese. Bilantul a ajuns la 1.053

Alte sapte decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate joi seara, astfel ca bilantul a ajuns la 1. Pacientii aveau intre 49 si 90 de ani.

FOTO Coronavirus Marea Britanie: 494 noi decese in 24 de ore, in timp ce unii dintre englezi se intorc la munca Aglomeratie la metrou

Numarul deceselor in Marea Britanie a ajuns miercuri la 33. 186, dupa ce alte 494 de noi decese au fost raportate in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters. in acelasi timp, oamenii din Anglia care nu pot lucra de acasa sunt incurajati sa se intoarca miercuri la munca.

DIN CAUZA FLUCTUATIILOR PRETULUI AURULUI HSBC a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi

Potrivit Bank of America, este posibil ca pretul metalului galben sa urce la 3. 000 de dolari uncia, in 18 luni HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi, in luna martie, din cauza turbulentelor de pe piata aurului, care au generat diferente mari de preturi intre centrele de tranzactionare-cheie, potrivit unui document al bancii, citat de Bloomberg.

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

Productia mondiala de otel scade din cauza pandemiei de coronavirus

Productia de otel din cele 64 de tari care raporteaza la Asociatia Mondiala a Otelului a atins 443 de milioane de tone in primul trimestru din acest an, in scadere cu 1,4% comparativ cu acelasi interval din 2019. Cifrele oficiale arata ca, in martie 2020, productia mondiala de profil a fost de 147,1 milioane de tone, cu 6% mai mica decat in aceeasi luna din 2019, din cauza dificultatilor generate de pandemia de Covid-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )