Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania: Trei persoane din Galati, plasate in carantina dupa ce s-au intors din nordul Italiei Urgenta la Buzau Protest la Bechet

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania: Trei persoane din Galati, plasate in carantina dupa ce s-au intors din nordul Italiei Urgenta la Buzau Protest la Bechet

Trei persoane care au calatorit cu un microbuz din Italia in Romania au fost plasate in carantina in orasul Galati. Este vorba despre doi barbati si o femeie care au plecat din Brescia, potrivit Mediafax. Cei trei au calatorit in acelasi microbuz cu femeia din Buzau care a alertat autoritatile buzoiene sustinand ca a intrat in contact cu o persoana bolnava. Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania. 40 Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din BechetUPDATE 22:30 179 de persoane din Italia vor ajunge duminica noaptea la Craiova. Autoritatile au luat masuri specialeUPDATE 22. Arafat: Pacienta din Buzau nu are nicio problema la acest moment. Este asimptomatica. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania: Trei persoane din Galati, plasate in carantina dupa ce s-au intors din nordul Italiei Urgenta la Buzau Protest la Bechet

Trei persoane care au calatorit cu un microbuz din Italia in Romania au fost plasate in carantina in orasul Galati. Este vorba despre doi barbati si o femeie care au plecat din Brescia, potrivit Mediafax. Cei trei au calatorit in acelasi microbuz cu femeia din Buzau care a alertat autoritatile buzoiene sustinand ca a intrat in contact cu o persoana bolnava. Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania. 40 Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din BechetUPDATE 22:30 179 de persoane din Italia vor ajunge duminica noaptea la Craiova. Autoritatile au luat masuri specialeUPDATE 22. Arafat: Pacienta din Buzau nu are nicio problema la acest moment. Este asimptomatica.

CORONAVIRUS: Trei persoane din Galati, IZOLATE. S-au intors duminica din Italia

Trei persoane din Galati, care s-au intors duminica seara cu un autocar din Italia, dintr-o zona unde a fost confirmate mai multe cazuri de infectie cu coronavirus, au fost izolate intr-un spatiu special.

Accident cu trei persoane ranite, la intrare in municipiul Targu Jiu. Printre victime se afla si un copil

Trei persoane, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc astazi, in jurul pranzului, in localitatea Romanesti, de pe raza municipiului Targu Jiu.

Proxeneti din Galati, retinuti dupa ce au obligat minore sa se prostitueze in Romania si Spania

Procurorii din cadrul DIICOT Galati au dispus retinerea pentru o perioada de 24 ore a trei inculpati pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane,.

Nu e de gluma. Coronavirusul anuleaza trei meciuri din Serie A

Organizatorii campionatului italian au decis anularea a trei meciuri programate duminica in Serie A din cauza temerilor legate de coronavirus.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

Coronavirus: Sosirea persoanelor evacuate din Wuhan genereaza proteste in Ucraina

Autoritatile ucrainene au trimis joi blindate si politia intr-o localitate care va gazdui circa 70 de ucraineni si straini evacuati din China, din cauza protestelor localnicilor care se tem de propagarea noului coronavirus, scrie AFP.

Epidemia de coronavirus impiedica participarea elevilor din China si Coreea de Sud la un concurs de la Bucuresti

Elevii din China si Coreea de Sud nu vor mai veni la Bucuresti saptamana viitoare pentru a participa la concursul de matematica Romanian Master of Mathematics, cu toate ca isi anuntasera participarea si platisera taxa de participare. Organizatorii spun ca decizia chinezilor si a sud coreenilor vine in contextul in care epidemia de coronavirus a facut 2. 200 de victime in China si a contaminat alti 75. 500 de oameni in China si 1. 150 din alte 26 de tari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )