Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tribunalul Prahova, noua lovitura pentru Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Tribunalul Prahova, noua lovitura pentru Sebastian Ghita

Tribunalul Prahova a prelungit, din nou, cu inca 60 de zile, interdictia initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA si Teamnet International SA, controlate de fostul deputat. continuă pe Antena3

O noua LOVITURA pentru Facebook! Actorul Will Ferrell renunta la cont din cauza scandalului Cambridge Analytica (FOTO)

Actorul Will Ferrell a anuntat ca va renunta pana vineri la contul sau de Facebook din cauza scandalului Cambridge Analytica. Stiu ca nu sunt singur cand spun ca am fost foarte deranjat sa aflu despre fe.

Tribunalul Prahova a prelungit cu inca 60 de zile masurile asiguratorii asupra firmelor lui Sebastian Ghita

Magistratii Tribunalului Prahova au prelungit cu inca 60 de zile masura preventiva a interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidarea companiilor Asesoft International si Teamnet International, despre care procurorii DNA sustin ca sunt controlate de fostul deputat Sebastian Ghita, pentru care autoritaile romane au demarat procedurile de extradare din Serbia.

Contraatac al DNA: Doua firme ale lui Sebastian Ghita, blocate

Tribunalul Prahova a prelungit, din nou, cu inca 60 de zile, interdictia initierii procedurii de diz.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce Sebastian Ghita a afirmat ca i-a dat bani pentru o masina

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi neaga categori ca ar fi primit bani de la Sebastian Ghita. Faptul ca am primit bani de la Sebastian Ghita este o minciuna incalificabila si, prin urmare, in.

Informatiile suplimentare pentru extradarea lui Sebastian Ghita - transmise autoritatilor sarbe

Informatiile suplimentare solicitate pentru solutionarea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita au fost transmise autoritatilor sarbe in cursul lunii martie, a anuntat, ieri, Ministerul Justitiei, care precizeaza ca in materia extradarii, desi corespondenta este transmisa intre autoritatile centrale, respectiv cele doua ministere de Justitie, documentele trebuie inaintate de catre Ministerul Justitiei din statul solicitat catre instanta competenta pentru a decide asupra extradarii.

Sebastian Ghita dezvaluie de ce Oana Stancu si Adrian Ursu au plecat de la Realitatea TV: Eu eram proasta clasei

Fostul deputat Sebastian Ghita a dezvaluit motivul pentru care jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au plecat de la Realitatea TV la Antena 3. Ghita a dat de inteles, in interviul pe care i l-a acord.

Ministrul Tudorel Toader discuta astazi cu omologul sau sarb cazul Sebastian Ghita. Ghita a anuntat ca ii va da lui Toader un memoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader se va afla luni la Belgrad, unde va discuta cu omologul sau sarb Nela Kuburovic pe tema extradarii lui Sebastian Ghita. La randul sau, Ghita a anuntat deja ca ii va da lui Toader un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau.

Sorin Ovidiu Vintu, atac devastator la adresa lui Sebastian Ghita: Fa Ghita, esti o amarata de centurista care dupa ce te-ai intins cu cine a vrut si cine n-a vrut ai inceput sa-ti dai pestii in primire.

Sorin Ovidiu Vintu a lansat joi un atac extrem de dur la adresa lui Sebastian Ghita. Reactia lui Vintu vine dupa ce omul de afaceri fugar a sustinut ca i-a dat suma de 7. 000 de euro Laurei Codruta Kovesi,.

Cercetare administrativa la Curtea de Apel Ploiesti in legatura cu transmiterea documentelor pentru extradarea lui Sebastian Ghita

La Curtea de Apel Ploiesti este in desfasurare o cercetare administrativa, in legatura cu transmiterea catre Ministerul Justitiei a documentelor suplimentare solicitate de autoritatile din Serbia pentru extradarea lui Sebastian Ghita.

Cercetare administrativa la Curtea de Apel Ploiesti in legatura cu transmiterea documentelor pentru extradarea lui Sebastian Ghita

La Curtea de Apel Ploiesti este in desfasurare o cercetare administrativa, in legatura cu transmiterea catre Ministerul Justitiei a documentelor suplimentare solicitate de autoritatile din Serbia pentru extradarea lui Sebastian Ghita, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )