Libnet.ro
UNICEF

22:15

Triunghiul Bermudelor al Romaniei, in topul locurilor de cosmar care Te vor tine treaz noaptea

Antena3 Antena3,
Triunghiul Bermudelor al Romaniei, in topul locurilor de cosmar care Te vor tine treaz noaptea

Cunoscuta ca Triunghiul Bermudelor al Romaniei, padurea e plina de povesti despre oameni care au disparut, aparatura electronica ce o ia razna sau nu mai functioneaza sau aparitii extraterestre, asa. continuă pe Antena3

Noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca in Canada

Canada impune noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca fara viza in aceasta tara. Noile masuri arata ca doar romanii care au pasapoarte electronice vor mai putea solicita obtinerea.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie

Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie. Taur Nu exista niciun motiv pentru ca Taurul sa se ingrijoreze din pricina banilor in luna iunie. Poti sa te relaxezi si.

Gradinite deschise pe timpul verii: Inspectoratul Scolar Bucuresti a publicat lista completa a unitatilor de invatamant care vor functiona in vacanta mare

Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta ca mai multe gradinite vor fi deschise si pe timpul verii. Sectorul 2 va avea cea mai scurta perioada in care unitatile de invatamant prescolar primesc copii.

Ministerul Muncii, anunt soc pentru toate femeile din Romania care vor sa se pensioneze. Ce se intampla, de fapt, cu varsta de pensionare la termen si anticipat

Ministerul Muncii ia in considerare, ca odata cu reevaluarea legislatiei privind sistemul public de pensii, sa introduca posibilitatea ca femeile care au nascut sau crescut copii sa primeasca pensie pentru.

Romnii care vor sa calatoreasca n Canada fara viza trebuie sa aiba pasaport cu date biometrice

Cetatenii romani care intentioneaza sa calatoreasca in Canada fara viza vor putea solicita Autorizatia electronica de calatorie eTA) doar pe baza unui pasaport simplu electronic cu date biometrice), incepand cu data de 5 iunie 2018, ora 12:30, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe.

HOROSCOP. Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vara de poveste

Aceste cinci semne zodiacale vor avea o vara ca in povesti, plina de energie, culoare si povesti frumoase. Perioada benefica incepe pe 21 iunie si se incheie pe 22 septembrie. TAUR - Vei avea o vara plina de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )