Libnet.ro
UNICEF

21:45

Trofeul cu numarul 20 pentru Simona Halep

România Liberă România Liberă,
Trofeul cu numarul 20 pentru Simona Halep

Simona Halep a cucerit al 20-lea titlu WTA din cariera, la Dubai, dupa ce a invins-o dramatic in fin. continuă pe România Liberă

Victorie uriasa pentru Simona Halep in finala de la Dubai. Titlul 20 din cariera!

Simona Halep si-a respectat statutul de principala favorita la Dubai si a castigat finala in fata Elenei Rybakina dupa un meci in care a fost testata la capacitate maxima si uneori chiar dincolo de limita.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

LIVE Simona Halep Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep si Elena Rybakina au inceput in forta meciul de la Dubai. cele doua s-au intalnit pentru a disputa primul loc in turneul care a fost plin de surprize in 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA. UPDATE: Simona Halep castiga punct dupa punct. Simona ia .

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in semifinale la Dubai

Pentru Simona Halep semifinala disputata la Dubai a fost a doua din acest sezon competitional.

Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiul. Ce mesaj a postat

Ce reactie a avut fostul jucator de tenis Darren Cahiil, dupa ce Simona luat trofeul din Dubai? Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare si a tras concluzia meciului. Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiu Dupa ce Simona a luat victoria la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, Darren .

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Dubai: Sunt aproape moarta

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep e campioana la Dubai si jucatoarea noastra ajunge la titlul cu numarul 20 din cariera.

Simona Halep si-a consolidat locul doi in clasamentul WTA

Titlul cucerit de Simona Halep la Dubai i-a intarit acesteia pozitia secunda in clasamentul mondial al momentului.

Simona Halep a castigat accidentata. Tatal ei a dat-o de gol. Ce a marturisit la finalul partidei cu Rybakina

Tatal Simonei Halep a marturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina ca fiica lui era accidentata. Stere Halep sustine ca a stiut tot timpul ca Simona va castiga pentru ca a simtit energia ei pe toata durata partidei. Prima reactie a tatalui Simonei Halep: A fost accidentata! Stere Halep a precizat ca a oprit sa .

VIDEO Simona Halep, defensiva de fier si spectacolul oferit impreuna cu Elena Rybakina - Cele mai frumoase lovituri ale finalei

Simona Halep si Elena Rybakina au oferit un spectacol desavarsit in ultimul act al competitiei de la Dubai. Defensiva romancei a fost la cel mai inalt nivel, insa nici ofensiva sa nu a aratat deloc rau. De partea cealalta a fileului, jucatoarea din Kazakhstan a demonstrat ca nu a ajuns intamplator in patru finale in acest debut de sezon. Intra in material pentru a urmari cele mai spectaculoase puncte ale partidei care i-au adus Simonei al 20-lea titlu al carierei.

Simona Halep, prima reactie dupa al 20-lea trofeu: Sunt aproape moarta

Simona Halep a avut o prima reactie dupa al 20-lea trofeu din cariera sa.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )