Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, defensiva de fier si spectacolul oferit impreuna cu Elena Rybakina - Cele mai frumoase lovituri ale finalei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, defensiva de fier si spectacolul oferit impreuna cu Elena Rybakina - Cele mai frumoase lovituri ale finalei

Simona Halep si Elena Rybakina au oferit un spectacol desavarsit in ultimul act al competitiei de la Dubai. Defensiva romancei a fost la cel mai inalt nivel, insa nici ofensiva sa nu a aratat deloc rau. De partea cealalta a fileului, jucatoarea din Kazakhstan a demonstrat ca nu a ajuns intamplator in patru finale in acest debut de sezon. Intra in material pentru a urmari cele mai spectaculoase puncte ale partidei care i-au adus Simonei al 20-lea titlu al carierei. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep a facut spectacol in finala cu Rybakina, de la Dubai: Pur si simplu sclipitor! Incredibil

Simona Halep a castigat pentru a doua oara in cariera titlul la Dubai, dupa o finala dramatica cu tanara reprezentanta a Kazahstanului, Elena Rybakina: 3-6, 6-3, 7-65).

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65).

ULUITOR! CE PORECLA a primit Simona Halep? La asa ceva NU SE ASTEPTA NIMENI

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai! Performanta tenismenei romane in meciul cu Aryna Sabalenka a fost apreciata de WTA, care i-au oferit sportivei o porecla cel putin.

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de la Dubai, invingand-o pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Romanca a obtinut victoria la capatul unui meci dramatic de aproape.

Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai. Suma este uriasa

Simona Halep joaca in acest moment impotriva Elenei Rybakina in finala de la Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei. Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult .

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

LIVE Simona Halep Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep si Elena Rybakina au inceput in forta meciul de la Dubai. cele doua s-au intalnit pentru a disputa primul loc in turneul care a fost plin de surprize in 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA. UPDATE: Simona Halep castiga punct dupa punct. Simona ia .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )