Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un tron arhieresc din gratiile inchisorilor, construit pentru Papa Francisc - FOTO

Antena3 Antena3,
Un tron arhieresc din gratiile inchisorilor, construit pentru Papa Francisc - FOTO

Un tron arhieresc cu puternice semnificatii spirituale si simbolice a fost construit cu ocazia venirii Papei Francisc in Romania. Acesta va fi adus pentru Liturghia de Beatificare a celor sapte Episcopi. continuă pe Antena3

Tronul arhieresc inspirat din gratiile inchisorilor comuniste pentru slujba Papei Francisc la Blaj

Un tron arhieresc cu puternice semnificatii spirituale si simbolice a fost realizat pentru Liturghia de Beatificare a celor sapte Episcopi greco-catolici martiri in timpul regimului comunist din Romania, pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc o va oficia pe Campia Libertatii din Blaj in data de 2 iunie 2019.

Meniu special pentru Papa Francisc. Ce va manca Suveranul Pontif la Bucuresti - VIDEO

In vizita pe care o va face in Romania, Papa Francisc va avea putin timp sa savureze mancarea romaneasca, deoarece va fi mai tot timpul in miscare. Reprezentantii Bisericii Catolice din Romania spun.

Haine romanesti pentru Papa Francisc! Cum va arata vesmantul liturgic pe care il va purta la ceremonia de la Sumuleu Ciuc

Un designer din Satu Mare a creat vesmantul liturgic pe care Papa Francisc il va purta la ceremonia de la Sumuleu Ciuc, din 1 iunie, din timpul vizitei sale apostolice in Romania. Pentru ca Sfantul.

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )