Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trucul unui nutritionist britanic pentru cei care vor sa slabeasca rapid. Mancati asta cand va e pofta de dulce

Antena3 Antena3,
Trucul unui nutritionist britanic pentru cei care vor sa slabeasca rapid. Mancati asta cand va e pofta de dulce

Sunt cateva alimente care dau senzatia de satietate si accelereaza metabolismul. Leanne Ward, nutritionista sportivilor britanici, sustine ca aceste alimente i-au ajutat clientii sa scape rapid de kilogramele in plus. continuă pe Antena3

Noutati pentru romanii care vor sa plece in Grecia, dupa ce au fost inchise punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria. Cozi kilometrice la singura intrare terestra Turistii testati vor sta o zi in carantina

Turistii romani care vor sa se deplaseze in Grecia in aceasta perioada pot intra doar printr-un singur punct de trecere a frontierei deschis oficial, anume Promachonas Grecia) Kulata Bulgaria). Cu toate.

Posibila finantare europeana pentru companiile care vor sa opereze in sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro.

Alerta pentru cei care pleaca in concediu! Avertismentul dur al Politiei: Nu faceti asta!

Politia Romana atrage atentia asupra prevenirii infractiunilor de furt din locuinte. Achizitionarea unor sisteme de securitate care sa corespunda standardelor de securitate nu este un moft, ci o necesitate, avertizeaza Politia Romania.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Grecia. Cozile au disparut miraculos

Dupa doua zile de cozi infernale si ore intregi de asteptare, in care vama Kulata a devenit un test al rezistentei pentru romani, autoritatile elene si cele bulgare au reusit sa decongestioneze traficul.

Romanii care vor merge in Grecia vor fi testati aleatoriu pentru coronavirus dupa completarea unui chestionar online

Grecia are un nou protocol pentru turisti din 1 iulie potrivit caruia cei care vin in tara vor fi testati aleatoriu dupa completarea unui chestionar online, cu 48 de ore inainte de intrarea pe teritoriul el.

Lege importanta pentru toti cei care stau la bloc. S-a simplificat procedura, incepand de azi

Inchiderea balcoanelor este o practica veche, inca de pe vremea de trista amintire, dar legislatia, cel putin pana acum, era greoaie si plina de birocratie si hartogaraie. Vestea simplificarii acestei proceduri este una bine-venita. Lege importanta pentru toti cei care stau la bloc si simplificata Pana de curand, daca cineva avea intentia de a-si inchide .

Selly desfiinteaza sistemul de educatie romanesc: Cei care conduc invatamantul sunt si prosti si ticalosi

Vloggerul Selly Andrei Selaru) a publicat pe canalul sau un material video in care enumera toate hibele sistemului de invatamant romanesc: Cei care conduc invatamantul sunt fie prosti, fie ticalosi, spune Selly, care a sustinut examenul de bacalaureat anul acesta, obtinand media 9,60.

Romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia au la dispozitie un singur punct rutier de trecere a frontierei in ce conditii se poate intra pe teritoriul elen si cum arata formularul care trebuie completat

Ministerul Afacerilor Externe le transmite romanilor care vor sa plece in vacanta in Grecia ca accesul rutier pe teritoriul acestei tari este permis in perioada 1-15 iulie printr-un singur punct de trecere a frontierei bulgaro-elene - Kulata-Promachonas. Masura a fost luata ca urmare a introducerii obligativitatii completarii formularului electronic Passenger Locator Form), prin intermediul caruia sa poata fi asigurata evidenta celor care merg in aceasta tara.

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de .

Ecologistii romani ies in strada pentru proiectul care ar fi interzis taierile de paduri timp de 20 de ani. Marius Necula (PER): A fost casapit in Parlament. Exista o coniventa intre autoritati si cei care distrug fondul forestier

Marius Necula, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman PER), a anuntat ca ecologistii romani vor iesi in strada, saptamana viitoare, pentru ca desi au incercat sa promoveze o lege care sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )