Libnet.ro
UNICEF

07:15

Trump ameninta producatorii auto germani cu taxe vamale de 35%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump ameninta producatorii auto germani cu taxe vamale de 35%

Presedintele american ales Donald Trump a avertizat intr-un interviu publicat astazi de Bild ca va impune producatorilor auto germani taxa vamale de 35% pentru automobilele vandute in SUA, informatie care a atras critici din partea Berlinului, dar si scaderea actiunilor producatorilor de automobile, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Trump ameninta producatorii auto germani cu taxe vamale de 35%, provocand declinul actiunilor

Presedintele american ales Donald Trump a avertizat intr-un interviu publicat luni de revista Bild ca va impune producatorilor auto germani taxa vamale de 35% pentru automobilele vandute in SUA, informatie care a dus la scaderea actiunilor BMW, Daimler si Volkswagen, relateaza Reuters.

Donald Trump ameninta si producatorii germani cu taxe mari si spune ca exista un urias dezechilibru: Sunt multe Mercedes-uri in New York, dar nu prea sunt Chevrolet-uri in Germania

Actiunile producatorilor auto germani BMW , Daimler si Volkswagen au scazut dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat ca va impune o taxa de 35% pe masinile produse in Mexic si vandute in SUA. Trump spune ca apreciaza masinile germane, insa adauga ca, daca in New York este plin de Mercedes-uri, in Germania se cumpara foarte putine masini Chevrolet. Trump a amenintat mai multi constructori auto cu taxe mari daca nu renunta la productia din Mexic.

Donald Trump, in razboi cu producatorii auto: Fabricati in SUA, daca mai vreti sa faceti afaceri aici

Presedintele american, Donald Trump a facut duminica o declaratie adresata producatorilor de automobile americani in care ii ameninta pe acestia ca risca sa nu mai produca afaceri in SUA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )