Libnet.ro
UNICEF

17:30

TRUMP: Ancheta rusa, cea mai mare farsa din istoria politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRUMP: Ancheta rusa, cea mai mare farsa din istoria politica

Donald Trump se declara adevarata victima, inaintea publicarii raportului cu privire la o presupusa complicitate intre Moscova si echipa sa de campanie. continuă pe Ziarul Bursa

Scumpiri in lant: Romania a avut cea mai mare inflatie din UE in martie

Romania a inregistrat, in martie, o rata anuala a inflatiei de 4,2%, cea mai mare din Uniunea Europeana UE) si de trei ori mai mare decat media zonei euro 1,4%), potrivit datelor anuntate, miercuri, de Eurostat.

Crima organizata depaseste terorismul si migratia si devine cea mai mare amenintare la adresa securitatii Europei

Cresterea violentei crimei organizate reprezinta cea mai mare amenintare la adresa securitatii Europei, depasind de departe terorismul si migratia, a anuntat marti agentia europeana pentru cooperare in materie de aplicare a legii Europol.

Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Stratolaunch e cel mai mare avion din lume, judecat dupa latime. Iar acum tocmai a decolat in primul test de acest tip. Stratolaunch este un avion cu o latime a aripilor de117 metri si.

VIDEO Cel mai mare avion din lume a efectuat primul sa zbor. La ce va fi folosita aeronava cu o anvergura a aripilor de 117 metri

Cel mai mare avion din lume din punct de vedere al anvergurii aripilor a efectuat primul sau zbor, informeaza bbc. com.

Eurostat: Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in martie

Romania a inregistrat cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana UE), de 4,2%, in luna martie 2019, a informat miercuri Biroul de statistica al UE - Eurostat, citat de Mediafax.

Busines report: Derapajele comertului exterior ale Romaniei: talcul relatiilor comerciale cu Turcia; Petrom, care are cea mai moderna centrala din Romania, cumpara masiv energie electrica. De ce

Israelienii de la Leumi au semnat acordul de vanzare a bancii din Romania catre First Bank, detinuta de fondul J. Flowers. Americanii au ales sa preia. Amenintarea cibernetica a momentului, in Romania. Cum functioneaza Scranos, virusul care sparge conturile de Facebook. Romania este tinta preferata a lui Scranos.

Cel mai mare avion din lume, Stratolaunch, a efectuat primul zbor de test FOTO VIDEO

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, cu doua fuselaje si sase motoare similare celor de pe Boeing 747, a efectuat sambata primul zbor de test, in California, deasupra desertului Mojave, informeaza AFP.

FOTO VIDEO Cel mai mare avion din lume, Stratolaunch, a efectuat primul zbor de test

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, cu doua fuselaje si sase motoare similare celor de pe Boeing 747, a efectuat sambata primul zbor de test, in California, deasupra desertului Mojave, informeaza AFP.

Cea mai mare schimbare pe Facebook ar putea schimba radical reteaua

Facebook, inca dinainte de-a fi popular in Romania, era caracterizat de doua trasaturi: butonul Like si News Feed. Acum, e luata in calcul o schimbare care ar modifica fix coloana.

Barbat ucis de o pasare pe care o crestea in propria locuinta. Specialistii spun ca e cea mai periculoasa specie din lume

Un barbat a fost atacat si ucis de o pasare uriasa pe care o crestea, considerata a fi cea mai periculoasa din lume. Este vorba de un cazuar, o pasare inrudita cu emu si cu strutul. Totul s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )