Libnet.ro
UNICEF

17:30

Covid-19. Cum reactioneaza intreaga lume la cea mai grava criza sanitara din ultimul secol

Adevărul Adevărul,
Covid-19. Cum reactioneaza intreaga lume la cea mai grava criza sanitara din ultimul secol

Noul coronavirus impinge statele sa se replieze asupra lor insele - in urma unui bilant care depaseste 5. 000 de morti si prin lideri mondiali care reactioneaza dispersat - in lupta impotriva unei pandemii catalogate drept cea mai mare grava criza de un secol de catre presedintele francez Emmanuel Macron, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Confruntat cu a doua cea mai grava epidemie de COVID-19 din Europa, guvernul Spaniei anunta masuri de miliarde de euro (VIDEO)

Guvernul spaniol va injecta 3,8 miliarade de euro in sistemul de sanatate si 1,4 miliarde de euro in economie pentru a atenua impactul coronavirusului COVID-19, relateaza publicatia El Pais. Cei 1,4 miliarde de.

VIDEO Emmanuel Macron: Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol

Franta se confrunta cu cea mai grava criza medicala din ultimul secol, a declarat joi seara presedintele Emmanuel Macron, in conditiile in care bilantul epidemiei de coronavirus in aceasta tara a ajuns la 2. 876 de cazuri, iar 61 de persoane au decedat.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau a fost considerata drept cea mai frumoasa fetita din lume pe cand avea doar 5 ani. A realizat pictoriale pentru marile reviste de moda si a defilat pe podium pentru marii designeri ai lumii. Iata cum arata acum, la 19 ani! .

De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Italia a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume de coronavirus, dupa China, in timp ce Germania este cel mai putin atins stat din Europa, avand cea mai mica rata a mortalitatii din tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate.

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Bursa de la Tokyo, cea mai mare cadere de dupa catastrofa nucleara de la Fukushima

O noua probusire a fost inregistrata vineri pe bursele asiatice, pe fondul epidemiei de coronavirus. Cea mai proasta sedinta de tranzactionare a fost cea de la bursa din Tokyo, unde perspectiva unei noi.

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

Dow Jones - la cea mai neagra zi, de la prabusirea din 1987

Actiunile europene, cea mai mare cadere din istorie Actiunile din Statele Unite si-au continuat caderea ieri, dupa ce presedintele Donald Trump si Rezerva Federala nu au reusit sa domoleasca ingrijorarile cu privire la incetinirea cresterii economice generata de pandemia de coronavirus, ceea ce a dus la una dintre cele mai mari caderi din istoria pietelor americane, informeaza CNBC.

Fost ministru al Sanatatii: Daca medicii ar face la fel si ar fugi din spitale dupa modelul PNL? E cea mai mare gafa politica din istoria postdecembrista

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a criticat luni decizia premierului desemnat Florin Citu de a-si depune mandatul. Acesta a comparat situatia de la guvernare cu cea din spitale si a subliniat ca decizia de azi este cea mai mare gafa po litica din istoria postdecembrista a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )