Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trump, despre criza din Siria: Aceste razboaie nesfarsite trebuie sa inceteze

Hotnews Hotnews,
 Trump, despre criza din Siria: Aceste razboaie nesfarsite trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a transmis, referitor la criza din Siria, ca aceste razboaie nesfarsite trebuie sa inceteze. Contestat pentru ca a dat unda verde ofensivei turce si a anuntat retragerea trupelor americane din zona, intorcand spatele aliatilor kurzi, Trump ii acuza pe criticii sai ca ar fi inepti. continuă pe Hotnews

Criza din Siria: Kurzii anunta ca pazirea prizonierilor ISIS nu mai este o prioritate, in timp ce trupele Turciei isi continua ofensiva

Fortele kurde au anuntat sambata ca pazirea miilor de prizonieri ISIS, detinuti in taberele din Siria, nu va mai fi prioritara, motivand prin faptul ca soldatii vor fi mobilizati pe front impotriva trupelor Turciei, relateaza The Guardian. Cititi si Americanii ar dori blocarea incursiunii militare a Turciei, in timp ce Ankara transmite ca nu se va opri.

Criza din Siria: in jur de 785 de straini afiliati ISIS au evadat din inchisori. Kurzii anunta ca au pierdut 104 militari in luptele cu turcii -UPDATE

In jur de 785 de straini afiliati ISIS au evadat din inchisorile pazite de fortele kurde, in nordul Siriei, relateaza Reuters citand lideri ai acestor forte care au reafirmat ca nu mai dispun de personalul necesar asigurarii pazei la aceste tabere de prizoneri. in acelasi timp, ei au anuntat ca au pierdut nu mai putin de 104 militari in luptele cu turcii.

Criza din Siria. Erdogan: Embargourile asupra vanzarii de arme nu vor face Turcia sa dea inapoi Suntem toti aliati in NATO sau grupul terorist a fost acceptat in NATO fara stirea mea?

Decizia unor tari europene de a opri vanzarile de arme catre Turcia nu va opri operatiunea turca in Siria, a declarat duminica presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, scrie Agerpres, citand France Presse si DPA.

Putin cere retragerea din Siria a tuturor fortelor militare straine neautorizate

Toate fortele militare straine aflate in prezent in Siria care opereaza fara autorizarea guvernului .

Jens Stoltenberg, ingrijorat de ofensiva turca din Siria: Risca sa destabilizeze regiunea

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a precizat ca ofensiva armatei turce in Siria trezeste ingrijorari serioase cu privire la riscul destabilizarii regiunii, a cresterii tensiunilor si chiar a.

Republicanii vor sanctiuni impotriva Turciei pentru ofensiva militara din Siria

Senatorii republicani din Camera Reprezentantilor au anuntat ca intentioneaza sa propuna sanctiuni impotriva Turciei ca urmare a ofensivei militare declansate de Ankara in Siria, relateaza BBC News.

Numarul victimelor provocate de ofensiva turca din Siria, in continua crestere

Victimele civile cresc in timp ce trupele turcesti inainteaza in nord-estul Siriei intr-o ofensiva impotriva luptatorilor kurzi sirieni. Observatorul sirian pentru drepturile omului din Marea Britanie.

Ce se stie despre ucigasul din Halle: Un tanar solitar, radicalizat online si care credea ca radacina tuturor problemelor sunt evreii

Copil unic, a renuntat la studii, locuia inca cu mama sa si isi petrecea cea mai mare parte a timpului in fata computerului: autorul atentatului antisemit din Halle pare, din primele elemente, un solitar ultra-radicalizat, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )