Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Trump a publicat o scrisoare in care numeste protestatarii pasnici din apropierea Casei Albe teroristi

Antena3 Antena3,
Donald Trump a publicat o scrisoare in care numeste protestatarii pasnici din apropierea Casei Albe teroristi

Presedintele american Donald Trump a distribuit pe Twitter, o scrisoare in care ii numeste teroristi pe protestatarii pasnici care au fost dispersati cu forta din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, scrie CNN. continuă pe Antena3

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! .

Donald Trump spune de ce s-a dus in buncar in timp ce protestatarii scandau in fata Casei Albe

Presedintele american Donald Trump a dezmintit miercuri ca a fost escortat intr-un buncar securizat din cauza manifestatiilor din exteriorul incintei Casei Albe si a dat asigurari ca s-a dus in buncar intr-o inspectie, relateaza AFP.

Dwayne Johnson face apel la Donald Trump intr-un clip video emotionant. Unde esti? Unde este liderul nostru cand tara noastra este in genunchi? (VIDEO)

Dwayne Johnson a publicat pe retelele sociale miercuri noaptea un clip video cu un mesaj ferm adresat direct presedintelui Donald Trump in contextul protestelor care au loc dupa moartea lui George.

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Twitter nu exclude suspendarea contului presedintelui Donald Trump

Un inalt responsabil al Twitter nu a exclus joi ca reteaua sociala sa suspende contul lui Donald Trump daca presedintele american continua sa publice mesaje incendiare care incalca regulile retelei sociale.

Hackeri chinezi si iranieni au atacat campaniile lui Joe Bidden si Donald Trump

Hackeri sustinuti de statul chinez au atacat informatic membri ai campaniei prezidentiale a democratului Joe Biden, a declarat joi un oficial al Google din domeniul securitatii, care a spus si ca hackeri din Iran au atacat recent conturile de email ale staffului de campanie al presedintelui republican Donald Trump, transmite Reuters.

Hackeri chinezi si iranieni au atacat campaniile lui Joe Bidden si Donald Trump

Hackeri sustinuti de statul chinez au atacat informatic membri ai campaniei prezidentiale a democratului Joe Biden, a declarat joi un oficial al Google din domeniul securitatii, care a spus si ca hackeri din Iran au atacat recent conturile de email ale staffului de campanie al presedintelui republican Donald Trump.

Twitter nu exclude suspendarea contului lui Donald Trump

Un inalt oficial Twitter nu a exclus joi ca reteaua sociala ar putea suspenda contul lui Donald Trump daca presedintele american continua sa publice mesaje inflamatorii care incalca regulile retelei sociale, potrivit AFP. Snapchat il acuza pe Trump ca a incitat violenta rasialaMark Zuckerberg nu da inapoi: CEO-ul Facebook apara politicile companiei intr-o sedinta cu angajatii nemultumiti.

Donald Trump se compara cu Abraham Lincoln, presedintele care a abolit sclavia

In contextul protestelor antirasism din Statele Unite, presedintele Donald Trump se compara cu un antecesor legendar, Abraham Lincoln, ramas in istorie mai ales pentru abolirea sclaviei.

Donald Trump nu prezinta efecte secundare dupa 15 zile de tratament cu hidroxiclorochina

Presedintele american Donald Trump nu a constatat niciun efect secundar in timpul celor doua saptamani ale tratamentului sau cu hidroxiclorochina, pe care a decis sa o ia preventiv impotriva covid-19, a anuntat medicul Casei Albe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )