Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trump spera la aparitia unui vaccin pentru coronavirus pana la sfarsitul anului,poate chiar inainte

Adevărul Adevărul,
Trump spera la aparitia unui vaccin pentru coronavirus pana la sfarsitul anului,poate chiar inainte

Presedintele american Donald Trump s-a aratat optimist, vineri, cu privire la aparitia unui vaccin contra coronavirusului, spunand ca spera sa existe unul de acum si pana la sfarsitul anului, poate chiar inainte, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai importante turnee de tenis, oprit pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus?

O informatie venita pe surse anunta ca proprietarul unuia dintre cele mai importante turnee din tenisul profesionist, Larry Ellison, nimeni altul decat fondatorul Oracle, s-ar opune organizarii competitiei de anvergura pe care o patroneaza pana la aparitia unui vaccin anti-coronavirus.

Coronavirus: Trump spera ca se va gasi un vaccin pana la sfarsitul anului, poate inainte

Presedintele SUA Donald Trump s-a declarat vineri optimist cu privire la crearea unui vaccin impotriva noului coronavirus, exprimandu-si speranta ca va fi gasit unul pana la sfarsitul anului, poate inainte, relateaza AFP, potrivit Agepres.

Coronavirus: SUA acuza China ca incearca sa pirateze cercetarea privind producerea unui vaccin

Politia federala americana a difuzat miercuri un avertisment oficial care ii avertizeaza pe cercetatorii americani care lucreaza la elaborarea unui vaccin si tratamente pentru noul coronavirus impotriva incercarilor Chinei de a pirata rezultatele cercetarii lor, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Reactia furioasa a Frantei dupa ce CEO-ul Sanofi a declarat ca SUA au dreptul la cele mai multe precomenzi ale unui eventual vaccin pentru coronavirus

Guvernul francez a reactionat la o declaratie a CEO-ului producatorului farmaceutic francez Sanofi, Paul Hudson, care a spus ca SUA au dreptul la cele mai mari precomenzi, intrucat si-a asumat riscul investitiei: este inacceptabil ca piata americana sa aiba prioritate la un eventual vaccin pentru Covid-19.

Disputa SUA-China FBI a avertizat asupra atacurilor cibernetice ale Chinei vizand dezvoltarea unui vaccin anti-Covid. Beijingul acuza zvonuri si calomnii

Organizatiile americane care se ocupa cu cercetarea Covid-19 si dezvoltarea unui vaccin ar putea fi tinta unor atacuri cibernetice operate de hackeri aflati in legatura directa cu guvernul Chinei, potrivit FBI si Departamentului de Securitate Interna, relateaza Guardian. in replica, China respinge acuzatiile si invoca zvonuri si calomnii lansate de partea americana.

Motivul pentru care zeci de mii de oameni vor sa aiba coronavirus

Peste 16. 000 de persoane, majoritatea tineri, sunt dispuse sa fie infecatate cu noul coronavirus. Tot sacrificiul, pentru a face cat mai repede posibila aparitia unui vaccin care sa distruga virusul.

SUA si China, in razboi cibernetic: conflictul generat de dezvoltarea unui vaccin

In ultimele saptamani, tensiunile dintre Statele Unite ale Americii si China au crescut intr-un ritm destul de alert. Chiar si asa, administratia condusa de Donald Trump continua sa puna.

Pandemia Covid-19. Britanicii nu vor sa iasa din izolare. Boris Johnson se pregateste pentru scenariul in care nu va exista vaccin anti-coronavirus

Spre deosebire de marea majoritate a europenilor, britanicii sunt scosi din izolare impotriva vointei lor, arata un sondaj international, facut public marti. Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a prezentat, luni seara, un plan de relaxare a restrictiilor antiepidemice, afirmand ca autoritatile trebuie sa se pregateasca pentru scenariul in care nu va fi produs niciun vaccin anticoronavirus.

Europa pregateste dezvoltarea unui vaccin: care e compania care-l promite

Cercetatorii din intreaga lume se afla intr-o cursa contracronometru pentru a veni cu un vaccin impotriva noului tip de virus. Iar Europa se grabeste, la randu-i, sa faca acelasi.

China |Testari masive pentru coronavirus in Wuhan de teama unui al doilea val de infectari

In Wuhan, orasul din China in care a aparut pentru prima data coronavirusul, s-au efectuat testari in masa de teama de teama unui al doilea val de infectari. Toate aceste temeri au aparut dupa ce la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )