Libnet.ro
UNICEF

19:15

Trump, tot mai aproape sa se impace cu soarta. Voi parasi Casa Alba daca asa va vota Colegiul Electoral

Adevărul Adevărul,
Trump, tot mai aproape sa se impace cu soarta. Voi parasi Casa Alba daca asa va vota Colegiul Electoral

Donald Trump a declarat ca va parasi Casa Alba daca voturile Colegiului Electoral al Statelor Unite vor fi in favoarea lui Joe Biden atunci cand va fi realizata acreditarea oficiala a acestora. Aceasta declaratie este pasul cel mai apropiat de o recunoastere a infrangerii facut de presedintele in exercitiu al Statelor Unite, in ciuda faptului ca acesta sustine in continuare ca alegerile au fost fraudate. continuă pe Adevărul

Consecintele neintentionate ale psihozei lui Trump. Tot mai multi sustinatori ai acestuia vor sa boicoteze alegerile din Georgia care decid soarta Senatului

Cu soarta Senatului atarnand de alegerile pentru doua locuri de senator in Georgia, acuzele si schemele lui Trump din ultimele saptamani ar putea avea un efect de ricoseu profund neplacut pentru republicani: boicotarea scrutinului de catre o parte a propriei baze electorale.

Piata lemnului este tot mai afectata de pandemie de coronavirus. Vanzarile s-au redus semnificativ

Directia Silvica DS) Tulcea a anuntat ca vanzarile de lemn inregistrate in acest an au fost mai mici cu aproape 25% decat cele de anul trecut, din cauza reducerii activitatii unor cumparatori, pe fondul.

Cum ne mentinem organismul sanatos cand petrecem tot mai mult timp in casa

Odata cu inchiderea salilor de sport si a limitarii timpului petrecut in exterior, posibilitatile de a desfasura activitati sportive si miscare fizica regulata au fost ingreunate. Aceste lucruri conduc la o crestere si mai mare a nivelului de sedentarism, deja ridicat in randul populatiei generale, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Conf. univ. dr. Razvan Ciortea: Tot mai multe afectiuni, ameliorate cu celulele stem

Transplantul de celule stem reprezinta unul dintre tratamentele cele mai inovatoare din ultimele dec.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )