Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marelbo da startul reducerilor de Black Friday, pentru prima data in 35 de ani

Antena3 Antena3,
Marelbo da startul reducerilor de Black Friday, pentru prima data in 35 de ani

Producatorul de incaltaminte din piele naturala, Marelbo, a dat startul reducerilor de Black Friday. Este pentru prima data in cei 35 de ani de existenta cand Marelbo se aliniaza acestei tendinte cu sonor in toata lumea. Bucuria este cu atat mai mare intrucat reducerile reale se aplica preturilor de producator. continuă pe Antena3

Imagini de colectie cu Delia din adolescenta. Este pentru prima data cand fanii o vad asa pe vedeta Antenei 1

Delia este prezenta in vizorul romanilor de cand era doar o copila. Tot de atunci reuseste sa-si tina fanii tinuiti asupra aparitiilor sale si sa umple sali intregi de spectacole. Iata cateva imagini cu juratul de la iUmor din adolescenta pe care putini ochi le-au vazut! Imagini de colectie din adolescenta Deliei. Putini au vazut-o .

NEPI Rockcastle da startul campaniei de Black Friday in toate centrele sale comerciale din Romania

NEPI Rockcastle anunta startul campaniei de Black Friday,incepand cu data de 13 noiembrie, in toate cele 20 de centre comerciale din portofoliul companiei.

Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, anunta startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie.

Tu ce vezi prima data in poza? Raspunsul iti dezvaluie un lucru nestiut pana acum despre tine (FOTO)

Cand ai vazut pentru prima data poza, ce ai observat mai intai, buzele, copacii sau radacinile? in functie de raspunsul pe care il vei da, vei afla ceva inedit despre personalitatea ta. Hermann.

Cosmin Olaroiu, campion in China Echipa sa a castigat titlul pentru prima oara

Jiangsu Suning, echipa antrenata de Cosmin Olaroiu, a devenit pentru prima data campioana a Chinei.

Ce reduceri au loc, de fapt, de Black Friday. Specialistii atrag atentia asupra acestui detaliu

Mai este putin timp si Black Friday va incepe in Romania. Invitata in cadrul emisiunii ILikeIT, Doina Ionescu, specialist e-commerce, a facut o analiza de context a fenomenului de la noi in pandemia de coronavirus. Ce reduceri sunt la noi de Black Friday La emisiunea ILikeIT, specialistul e-commerce, Doina Ionescu a abordat fenomenul reducerilor de .

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Black Friday la sisteme de securitate - Atu Tech ofera reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse

Magazinul online de sisteme de securitate da startul editiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie si, timp de 72 de ore, ofera reduceri de pana la 76% la 100. 000 de produse.

Peste 200.000 de produse au fost comandate de Black Friday

Black Friday Fashion Days a inceput ieri dimineata, in jurul orei 7, transmite un comunicat de presa trimis redactiei. Startul a fost dat, simultan, atat in aplicatie, cat si pe fashiondays. ro.

Black Friday 2020 - Zece ani de istorie - De la primele incercari timide, pana la acest Black Pandemic Friday

Black Friday a ajuns acum la borna cu numarul 10 si foarte multe s-au schimbat de la prima editie cand BF a fost facut in graba si avea foarte putine produse interesante. Au ramas in urma anii in care site-urile cadeau des si cand inca avea rost sa mergi de la prima ora intr-un magazin fizic ca sa iesi apoi in brate cu un televizor sau un cuptor cu microunde. Multi oamenii nici nu vor sa auda de Vinerea Neagra, suparati fiind ca preturile cresc in lunile dinaintea evenimentului. La polul opus sunt cei care nu se mai pot opri din cumparat si isi iau tot ce prind, incantati de existenta unei reduceri. in articol puteti citi ce s-a intamplat in fiecare an de Vinerea Neagra si ce va fi diferit in acest Black Pandemic Friday.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )