Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trupul lui Mircea Albulescu, depus la Teatrul National. Actorul va fi inmormantat duminica

Antena3 Antena3,
Trupul lui Mircea Albulescu, depus la Teatrul National. Actorul va fi inmormantat duminica

Trupul marelui actor Mircea Albulescu va fi depus in aceasta dimineata, intre orele 10 si 13, in foaierul salii Mari a Teatrului National, unde cei care l-au iubit si i-au respectat munca pot. continuă pe Antena3

Cine a fost Mircea Albulescu. Cariera stelara pentru actorul cu o voce inconfundabila

Actorul Mircea Albulescu s-a nascut in Bucuresti si a fost absolvent al Scolii Medii Tehnice de Arhitectura cu diploma de conductor-arhitect 1952), transmite Agerpres. isi incepe cariera de.

Mircea Albulescu a murit. Cine a fost actorul roman care l-a impresionat pe Coppola

Mircea Albulescu a murit. Era unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei si avea81 de ani. in urma sa, a ramas o bogata cariera artistica. Cine era Mircea Albulescu? Actorul a jucat a jucat in multe dintre filmele regizate de Sergiu Nicolaescu Dacii, 1967, Mihai Viteazul, 1970, Zile Fierbinti, 1975, Revansa, 1978, Pentru Patrie, [].

FOTO. Cele mai interesante roluri ale lui Mircea Albulescu, pe scena Teatrului National Bucuresti

Mircea Albulescu a fost actor al Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti din 1975 pana in prezent. Ultima rol jucat pe aceasta scena, la data de 2 aprilie 2016, a fost Boian, in piesa Molto, gran impressione de Romulus Vulpescu, regia Dan Tudor.

Actorul Mircea Albulescu va fi inmormantat cu onoruri militare duminica la Cimitirul Reinvierea

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata, intre orele 10,00 si 13,00, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti. Marele artist va fi transportat apoi la Capela de la Cimitirul Reinvierea, iar inmormantarea va avea loc duminica, la ora 14:00.

Mircea Albulescu a murit. Va fi inmormantat duminica cu onoruri militare. Colegii de breasla deplang moartea marelui actor

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare; sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, iar duminica va avea loc inmormantarea, la ora 14.

Ion Iliescu, huiduit la capataiul lui Mircea Albulescu, la TNB: Un tradator de tara nu are ce cauta la capataiul unui asemenea artist

Ion Iliescu a fost huiduit si gonit, sambata, din foaierul salii mari a Teatrului National Bucuresti, unde a fost depus sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Mircea Albulescu. Un barbat aflat langa sicriul actorului i-a strigat lui Ion Iliescu: Un tradator de tara nu are ce cauta la capataiul unui asemenea artist, potrivit Realitatea Tv.

O cariera de exceptie: Mircea Albulescu - biografie

Actorul Mircea Albulescu s-a nascut la 4 octombrie 1934 in Bucuresti si a fost absolvent al Scolii Medii Tehnice de Arhitectura cu diploma de conductor-arhitect 1952). Si-a inceput cariera de actor ca artist amator in echipa de teatru a Ateneului Popular Ana Ipatescu, iar in 1950 a fost angajat la Teatrul National ca artist corp ansamblu, adica figuratie. Doi ani mai tarziu, a devenit student al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica, la clasa profesorului Aura Buzescu.

A murit Mircea Albulescu. Va fi inmormantat duminica la Cimitirul Reinvierea

Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus sambata in foaierul Teatrului National din Bucuresti.

Ion Iliescu si Ionut Vulpescu au venit la priveghiul lui Mircea Albulescu de la Teatrul National

Printre cei care au fost prezenti sambata dimineata, in foaierul Salii Mari a Teatrului National, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Mircea Albulescu, s-au numarat, dintre politicieni, Ion Iliescu, Ionut Vulpescu, iar dintre artisti, Stela Popescu, Florina Cercel, Manuela Harabor, Dan Tudor, Adrian Titieni.

FOTO Ion Iliescu si Ionut Vulpescu au venit la priveghiul lui Mircea Albulescu de la Teatrul National

Printre cei care au fost prezenti sambata dimineata, in foaierul Salii Mari a Teatrului National, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Mircea Albulescu, s-au numarat, dintre politicieni, Ion Iliescu, Ionut Vulpescu, iar dintre artisti, Stela Popescu, George Mihaita, Ileana Stana-Ionescu, Florina Cercel, Manuela Harabor, Dan Tudor, Adrian Titieni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )