Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO. Cele mai interesante roluri ale lui Mircea Albulescu, pe scena Teatrului National Bucuresti

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cele mai interesante roluri ale lui Mircea Albulescu, pe scena Teatrului National Bucuresti

Mircea Albulescu a fost actor al Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti din 1975 pana in prezent. Ultima rol jucat pe aceasta scena, la data de 2 aprilie 2016, a fost Boian, in piesa Molto, gran impressione de Romulus Vulpescu, regia Dan Tudor. continuă pe România Liberă

Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Huawei P9 a fost lansat oficial, iar smartphone-ul chinezesc cu doua camere este printre cele mai interesante pe care le-am vazut anul acesta. Fotografiatul cu smartphone-ul a devenit chiar subiect de competitie internationala, asa ca nu ar trebuie sa ne mire ca producatorii de telefoane mobile mizeaza din ce in ce mai mult pe ochii [].

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor.

Program TV azi. Cele mai interesante documentare cu animale salbatice

Cei care vor sa vada documentare cu animale salbatice in seara aceasta au in program TV cateva productii interesante. Iata cateva recomandari:.

Cele mai interesante filme de actiune din programul TV de azi

In seara aceasta sunt cateva filme de actiune interesante, care merita urmarite. Iata cateva recomandari din programul TV de azi:.

Nicole Kidman se imbraca pe intuneric, acuza criticii de moda: cele mai neinspirate tinute ale actritei FOTO

Actrita australiana Nicole Kidman, castigatoare de Oscar, este foarte apreciata pentru talentul sau actoricesc, insa nu este la fel de aplaudata de criticii de moda pentru stilul sau vestimentar, acestia acuzand-o, dupa cea mai recenta aparitie a sa, ca s-ar imbraca pe intuneric.

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu VIDEO

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu. S-a stins un actor important: Mircea Albulescu, la varsta de 81 de ani. Ca si in cazul altora, Albulescu va ramane in memoria cinefila pentru rolurile principale in filmele importante ale regizorilor importanti: in cazul sau, Cursa 1975), al lui Mircea Daneliuc, inghititorul de sabii 1981), al lui Alexa Visarion, si La capatul liniei 1984), al lui Dinu Tanase.

Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Danton a fost rolul sau cel mai drag

Cele mai bune piese de teatru cu Mircea Albulescu. Rolul cel mai drag artistului Mircea Albulescu, care a murit vineri dimineata, a fost cel titular din piesa Danton de Camil Petrescu, pusa in scena de Horea Popescu pe scena Teatrului National din Bucuresti in 1974.

FOTO Cele mai frumoase locuri din Italia

Italia beneficiaza atat de o bogatie naturala deosebita, cat si de o arhitectura spectaculoasa, iar combinatia dintre cele doua face Cizma o destinatie turistica foarte apreciata. Va prezentam in urmatoarele randuri cateva dintre cele mai frumoase locuri din Italia.

Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

Cele mai mari nume din industria muzicala din Statele Unite ale Americii au luat parte la decernarea premiilor iHeart Radio. A fost o seara spectaculoasa, pe scena urcand U2, Taylor Swift sau Zayn Malik, insa toata atentia a fost concentrata, ca de obicei, pe covorul rosu. Selena Gomez si Zendaya au fost favoritele criticilor de moda in acest an.

STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Conform studiului morbiditatii realizat in 2015, privind bolile profesionale, a reiesit ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut. Cei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )